Linksma, miela, nuoširdi, objektyvi, spalvinga, žaisminga, šmaikšti, kūrybinga, fantastiška, beprotiška,
ultrasuper
bei vienintelė ir nepakartojama – taip „TV ryklio“ dalyviai apibūdina LNK televiziją anketose, kurias siuntė norėdami dalyvauti „TV ryklio“ žaidime.

Šeštadienio vakaro vedėjai Livija Gradauskienė ir Leonardas Pobedonoscevas savo ruožtu padėkos LNK žiūrovams už gražius žodžius: „Džiaugiamės, kad turime tokių linksmų, išradingų, nuoširdžių, tvirtų, ambicingų, padūkusių, šaunių ir jaunatviškų žiūrovų“.

Pasak LNK pranešimo spaudai, šimtas būtent tokių televizijos gerbėjų sugužės į LNK studiją. Visi jie turės šansą laimėti įspūdingo dydžio televizorių. Tam, kas jį laimės, teks gerokai pasukti galvą, kaip įtalpinti kambaryje milžinišką plazminį ekraną.

Šimtas žaidėjų susirungs pirmajame „TV ryklio“ ture. Jiems bus pateikta 10 klausimų apie LNK. Dešimt tų, kurie teisingai atsakė į daugiausiai klausimų, pateks į antrąjį turą. Čia klausimai taps sudėtingesni, laiko į juos atsakyti mažės, įtampa augs. Galiausiai išaiškės du daugiausiai žinantys ir greičiausią reakciją turintys žiūrovai. Dvikovoje ir paaiškės, kas taps TV rykliu.

Kaip „Nekviestos meilės“ herojė Mėta susipažino su Marku? Ką Adolfas Večerskis padarė per savo piršlybas? Kuris „Dviračio šou personažas šį sezoną vaidino neištaręs nė žodžio? Kuris peliukas, Sūrskis ar Mauzeris, nešioja akinius? Šie ir kiti klausimai skambės žaidime.

„Žvaigždžių duetuose“ šiemet pasirodę LNK laidų vedėjai Livija ir Leo pirmą kartą uždainuos poroje. Renginio pabaigoje, prieš pat paskelbiant nugalėtoją, jie užtrauks dainą „Man dabar priklauso LNK“.

Kai kurių studijos svečių laukia netikėtos staigmenos. Laidos „Nuo...iki...“ gerbėja turės galimybę pabendrauti su Rūta Mikelkevičiūte, kuri į studiją ateis ne tuščiomis, siurprizas laukia dvynių Manto ir Deivido, gimusių tą pačią dieną, kaip ir LNK.

„TV ryklys“ – šeštadienį, 19.05 val., per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją