„Manau, kad „Dviračio šou“ blondinės - grynakraujės šiaulietės: ilgi nagai, šviesūs plaukai, didelės iškirptės, spalva – rožinė, raštas – tigrinis, 12 centimetrų pakulnės. Žodžiu, jos tikros fyfos“, - šypsosi Aivaras.

Jis vadovauja humoro grupei „Fruktai“, todėl ypatingai prijaučia blondinėms, nes jos katu yra ir jo... kolegės, rašo LNK.

Aivaras nepraleidžia progos pasidžiaugti blondinių privalumais „Dviračio šou“ eteryje. Labiausiai jį veža Gražkės su Cypa vidinis grožis ir aštrus protas. Be blondinių, Aivaras dar labai žavisi Pilypuko, Dariaus Balčiūno vaidyba laidoje „Dviračio šou“.

Dėl vienos paprastos priežasties. Pilypukas yra Aivaro... šefas. „Darius – reiklus ir griežtas vadovas, bet kartu ir puikus žmogus. Be abejo, geras humoristas“, - juokiasi Aivaras, kuris kitą šeštadienį kartu su kitais 99 ištikimais LNK žiūrovais susirungs finaliniame „TV ryklio“ žaidime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją