„Kai grįžtu iš darbo, iš karto įsijungiu LNK. Žiūriu iki vėlaus vakaro“, - sako Jolanta, labiausiai laukianti autorinių LNK laidų „Paskutinė instancija“, „Srovės“, „Nuo...iki...“, „Dviračio šou“.

Jolanta gyvena su dukra ir mama. „Trys moterys ir vienas televizorius... Mano dukra – dar didesnė LNK gerbėja“, - juokiasi „TV ryklio“ dalyvė.

Jolanta turi sunkią vaikščiojimo negalią, vaikšto pasiramsčiuodama lazdelėmis, bet kasdien išsiruošia į darbą. Ji – ką tik po operacijos, tikisi, kad netrukus ji pradės judėti daug lengviau. Moteris dirba socialinį darbą, padeda gyventi kitiems neįgaliems žmonėms.

LNK žiūrovė nepraranda gyvenimo džiaugsmo ir optimizmo - išleido keturias knygas, tris eilėraščių rinktines ir vieną istorinę novelę.

„Mėgstu rašyti apie meilę, neištikimybę, gyvenimą. O novelę parašiau pagal močiutės pasakojimus – apie 19 amžiaus Žemaitijos bajorų šeimos gyvenimą ir žlugimą“, - LNK pranešime spaudai pasakojo Jolanta Beresnevičienė.

Finalinis „TV ryklio“ renginys – birželio 28 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją