Valandos trukmės koncerte žiūrovai išvys nostalgija senam geram
disco
dvelkiantį duetą su Stasiu Povilaičiu, Emiro Kusturicos filmų stilistikos dainą „Pasiilgau aš namų“ su Andriumi Rimiškiu, šmaikščią vartotojiškos kultūros kritiką „Faundawei“, įrašytą kartu su Algiu Ramanausku – Greitai, taip pat duetus kartu su Erica Jennings, Steponu Januška, Mariumi Bereniu – Tru ir kitais.

Vasario mėnesį Vilniaus klube „Galaxy“ vykusiam koncertui kūrybingi video menininkai sukūrė 14 vizualizacijų su savita estetika ir režisūra.

3D vaizdo projekcijose bus galima išvysti visus „InCulto“ duetų partnerius – tai pirmasis kartas Lietuvos muzikos istorijoje, kai grupei dainininkai pritarė ne gyvai, o pasitelkus specialias vizualines priemones.

Pasak pranešimo spaudai, LNK žiūrovai išvys vaizdo ir garso spektaklį, kurį galima žiūrėti ir kaip vientisą vaizdo klipą.

Joninių naktį paaiškės ir žaidimo „Laimėk „InCulto“ koncertą“ nugalėtojas. Šiame žaidime dalyvavo visi, įsigiję grupės albumą „Marijos žemės superhitai“.

Kitos pramogos

Keturias dienas truksiantį savaitgalį šeštadienį, 19.10 val., pradės LNK „Žvaigždžių duetų“ didysis finalas. Po įtemptos kovos paaiškės nugalėtojų duetas, kuriam atiteks auksinis brangakmeniais inkrustuotas mikrofonas. Taip pat laukia netikėtų reginių: „LT United“ hitą „We Are The Winners“ naujai interpretuos šmaikštieji komisijos nariai Donatas Katkus ir Vytautas Juozapaitis, jiems talkins kolegos – Seimo narė poetė Dalia Teišerskytė ir kompozitorius Gediminas Zujus.

Pirmadienio ir antradienio vakarus LNK siūlo praleisti su šypsena. Joninių išvakarėse, kad paparčio žiedo ieškoti būtų linksmiau, laukia nutrūktgalviška komedija „Kelyje“, o vėlų antradienio vakarą pikantiškais vaizdais vilios ir į devintą dangų nukels komedijos „9 Danguje“ herojės striptizo šokėjos.

Mažiesiems žiūrovams nebus kada liūdėti. Jau nuo pirmadienio ryto paparčio žiedo paieškų misijai jie galės pasiruošti kartu su „Šnipų vaikučiais 2“ ir „Šnipais kaip mes“. Į pagalbą vaikams atskubės legendiniai herojai Skūbis Dū ir Mikė Pūkuotukas.

Per šventes LNK parodys daug juokingų, pašėlusių ir nuotykių kupinų filmų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją