Mat projekto komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis pasinaudojo savo veto teise ir į šou sugrąžino iškritusias Rūtą Ščiogolevaitę ir Kristiną Savickytę. Tačiau sugrįžo moterys trumpam – į didįjį finalą nepateko, kaip ir Radži su L. Gradauskiene ir Vaidotas Grigas su Asta Pilypaite.

Poros padainavo po tris dainas. Jas vertino komisijos nariai V. Juozapaitis, D. Katkus, aktorė Dalia Michelevičiūtė ir kompozitorius Gediminas Zujus.

Žiūrovai už savo pamėgtus duetus balsavo visos laidos metu, tačiau iš vieno telefono numerio buvo galima balsuoti tik penkis kartus.




 Galutinis rezultatas 
   
NrDuetasVieta
01R.RUDOKAS ir VILIJA1
04LEO ir E.ANUSAUSKAITĖ2
02L.GRADAUSKIENĖ ir RADŽI3
05K. SAVICKYTĖ ir R. ŠČIOGOLEVAITĖ4
03V.GRIGAS ir A.PILYPAITĖ5

Kitą šeštadienį – antrasis „Žvaigždžių duetų“ finalas. Jame paaiškės dar dvi didžiojo finalo poros. Taigi kitą šeštadienį, 19.05 val., per LNK susikaus: Romas Bubnelis ir Aistė Pilvelytė, Vaida Genytė ir Alanas Chošnau, Džeraldas Striaupis ir Judita Leitaitė bei Evelina Jocytė ir Dovydas Kumpikevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją