Pirmosios vietos laimėtojai pasidalino net 50 000 litų. Antrosios vietos laimėtojams atiteko 20 000, trečiosios – 10 000 litų prizai. Finalininkų pasirodymus vertino muzikologė Zita Kelmickaitė, „Ąžuoliuko“ vadovas Vytautas Miškinis ir komisijos pirmininkas režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Finale varžėsi penki geriausi projekto dalyviai. Net trys avantiūristų poros, metusios iššūkį žvaigždėms, jas aplenkė ir pateko į finalą. Tai finansininkė Rūta Skyrienė ir verslininkas Almantas Gliožeris, kelionių organizatorė Aistė Petkevičiūtė ir studentas Donatas Montvydas, ryšių su visuomene specialistė Odeta Rimkevičiūtė ir aktorius Almantas Lapiniauskas.

Finalą pavyko pasiekti tik dviems žinomų žmonių poroms: poetei Indrei Valantinaitei su dainininku Jonu Čepuliu ir aktorei Žemynai Ašmontaitei su grupės „Dreams“ vokalistu Ramūnu Difartu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją