Šįkart „Žvaigždžių duetų“ vakaras buvo skirtas artėjančiai Vaikų gynimo dienai – dalyviai dainavo vaikams, apie vaikus ir patys virtę vaikais. Tarp komisijos narių kuo ramiausiai įsitaisė jaunasis vertintojas – Balio Dvariono muzikos mokyklos auklėtinis Stasys Turanas. Jis stengėsi neatsilikti nuo vyresnių kolegų ir duetus vertino atsakingai, nebijodamas rašyti ir aštuonetų.

Būtent aštuonetą Stasys Turanas skyrė R. Ščiogolevaitei ir K. Savickytei, kurios scenoje atliko dainą apie tai, koks „Geras daiktas yra televizorius“. Rūta virto „panele mokytoja“ iš tarybinių laikų, o Kristina – tų pačių laikų mokine. „Nesupratau, prie ko čia televizorius ir mokykla...“, - antakius suraukė jaunasis komisijos narys.Žiūrovai, ko gero, taip pat nesuprato ir skyrė mažiausiai balsų – tik 376.

Dviejų savaičių lyderiais tapo Romas Bubnelis ir Aistė Pilvelytė. Šįkart jie atliko dainą „Saugok vaikystę“. Romas scenoje grojo ne tik gitara, bet ir būgnais (tai vėliau įkvėpė komisijos pirmininką Vytautą Juozapaitį užlipti į sceną ir parodyti savo kaip būgnininko sugebėjimus).

Žiūrovai Aistei ir Romui skyrė trečiąją vietą, balsuodami 567 kartus. Daugiausiai gerbėjų palaikymo šįkart sulaukė Livija ir Radži (1038 balsai). Šiek tiek mažiau žiūrovų balsų (787) sulaukė Vaidotas Grigas ir Asta Pilypaitė.

Tačiau susumavus komisijos, žiūrovų ir praėjusios savaitės rezultatus, lyderiais tapo Aistė su Romu.

Juokai „Žvaigždžių duetuose“ baigėsi. Artėjančius du šeštadienius stebėsime pusfinalius. Kiekviename jų susikaus po keturias poras. Po dvi pateks į didįjį finalą birželio 21 dieną.

Pirmajame pusfinalyje kitą šeštadienį susikaus: Ramūnas Rudokas ir Vilija Matačiūnaitė, Livija Gradauskienė ir Radži, Vaidotas Grigas ir Asta Pilypaitė bei Leonardas Pobedonoscevas ir Evelina Anusauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją