Koncerto metu pasirodys Rytis Cicinas, Natalija ir Deivydas Zvonkai, Vytautas Juozapaitis, Eglė Juozapaitienė, Rūta Ščiogolovaitė, „Mokinukės“, Jeronimas Milius, Asta Pilypaitė, Egidijus Sipavičius, Gytis Paškevičius, Česlovas Gabalis, Povilas Meškėla, Rosita Čivilytė, Liveta Kazlauskienė, Maksas iš „Biplan“, Steponas Januška, Ilona Balsytė, Lina Joy, Aistė Smilgevičiūtė, Dmitrij Denisiuk, Jūratė Miliauskaitė, Giedrius Arbačiauskas.

Taip pat renginį aplankys ypatingas svečias - Rusijos kino bei teatro legenda Michailas Bojarskis.

Šiame koncerte bus galima pamatyti talentingiausius vaikų globos namų auklėtinius su Lietuvos scenos žvaigždėmis atliekančius dainas iš mėgstamiausių vaidybinių filmų ir lietuviškos bei populiariosios Holivudo ir senosios Rusijos animacinių filmų („Senelis Šaltis ir vasara“, „Viešnia iš ateities“, „Kulverstukas ir Krokodilas Gena“, „Liūtas karalius“, „Katino Leopoldo gimtadienis“, „Raudonkepuraitė“ ir kt.).

Taip pat bus galima išgirsti pirmą kartą Lietuvoje koncertuojančio M. Bojarskio koncertą ir ypatingą numerį su vaikų globos namų auklėtinu Gopalu Michailovskiu, Gyčiu Paškevičiumi ir aktoriumi Dmitrij Denisiuk dainą „Para, para paradujemsia“, iš legendinio filmo „Trys muškietininkai“.

Koncertas„Už gražų vaiko pasaulį“bus transliuojamas per Lietuvos televiziją birželio 1 d. 18:30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją