L. Gradauskienė ir Radži įsitaisė pirmojoje balsavimų lentelės vietoje. Lyrišką dainą apie švilpaujantį Suvalkijos bernioką jie pripildė čigoniškos aistros, melancholijos ir pietietiško temperamento. Livija tapo žavia čigone, o Radži tereikėjo atskleisti egzotiškąją savo prigimtį. Dainos pabaigoje jis prabilo romų kalba – padėkojo žiūrovams ir palinkėjo sėkmės.

„Man taip patiko tokia šios mums visiems žinomos dainos interpretacija, kad pamaniau – na, va, bus pirmasis dešimtukas iš manęs“, - po dainos kalbėjo komisijos narys G. Zujus, dažniausiai poroms skiriantis žemesnius balus. Dešimtuko jis visgi neparašė: „Galbūt Radži šiek tiek persistengė su vokalu. Tačiau rašau aukščiausią savo balą šįvakar – devynis“, - po šių žodžių nustebinta salė ėmė ūžti ir ploti. Kiti komisijos nariai - dirigentas ir kompozitorius Jeroslavas Cekanovičius, dainininkė Veronika Povilionienė bei komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis - skyrė po dešimtuką.

Žiūrovai šiai porai taip pat negailėjo balsų – balsuota daugiausiai tą vakarą – 794 kartus.

Po pasirodymo Radži pagyrė Liviją, kad šiai labai tinka čigoniškas stilius. „Na, dabar, kai aš jau graži ir kai tapau tikra čigone, viskas tiesiog puiku“, - kaip visada šmaikštavo Livija. O Radži dar kartą uždainavo motyvą iš kūrinio.

Paskutinieji šįkart liko Preilos ir Pervalkos seniūnė Edita Radzevičienė ir Steponas Januška. Šis duetas praėjusį šeštadienį buvo iškritęs iš projekto, tačiau buvo sugrąžintas po to, kai Dalius Mertinas ir Berneen, pasitraukę iš projekto, užleido jiems savo vietą.

Pasirodė paskutiniosios projekto naujokės – aktorė Kristina Savickytė ir Rūta Ščiogolevaitė. Daugiau projekte naujokų nebus – nuo kito šeštadienio duetų skaičius ims mažėti, o įtampa – augti.

 Komisijos ir žiūrovų balsavimo bendras rezultatas 
   
NrDuetasVieta
01R.BUBNELIS ir A.PILVELYTĖ2
02V.GENYTĖ ir A.CHOŠNAU7
03E.RADZEVIČIENĖ ir S.JANUŠKA10
04V.GRIGAS ir A.PILYPAITĖ6
05Dž.STRIAUPIS ir J.LEITAITĖ3
06L.GRADAUSKIENĖ ir RADŽI1
07E. JOCYTĖ ir DOVYDAS8
08K. SAVICKYTĖ ir R. ŠČIOGOLEVAITĖ9
09LEO ir E.ANUSAUSKAITĖ5
10R.RUDOKAS ir VILIJA4
 

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją