Pirmadienį, 19.10 val. „Paparacai.lt” laidoje – pasiilgti vedėjai, skandalingiausi personažai ir mylimiausios žvaigždės. Į ekraną sugrįš prieš savaitę sudėtingą operaciją patyręs, kupinas pakilios nuotaikos profesorius Ričardas Kazlauskas. Savo asmeninio gyvenimo paslaptis atskleis garsus Lietuvos šoumenas Algis Ramanauskas-Greitai, Agnė Jagelavičiūtė, Dainius Martinaitis, Valdas Vižinis, Jūratė Bitinaitė, Rūta Lukoševičiūtė, į eterį trumpam sugrįš Ramunė Kurienė ir daugelis kitų garsių TV3 eterio veidų. Iškart po šventinės „Paparacai.lt“ laidos 20.10 val. „TV pagalba“ skubės ne tik gelbėti, bet ir prisiminti visus savo komandos narius. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio trumpam į „TV pagalbos“ komandą sugrįš Atlanta ir Neringa Mažeikienė, o jau pirmadienio laidoje 20.10 val. prie raudonais kostiumais vilkinčių gelbėtojų prisijungs ir buvusios TV3 laidos „Labirintai“ vedėja Audronė Daugelytė.

Kaip jai seksis spręsti įprastas „TV pagalbai“ situacijas sužinosite jau pirmadienį. Iš kart po to, 20.35 val. „Karas keliuose“ taip pat neliks abejinga šventinei nuotaikai, nors ši laida verčia pasimokyti iš klaidų, šį kartą žiūrovams savo gyvenimo tragedijas ir išmoktas pamokas pasakos dainininkas Alanas Chošnau, buvęs TV3 laidos „Padainuokime“ vedėjas Aurimas Dautartas ir buvęs „Lietuvos ryto televizijos“ vedėjas Rimas Bružas.

Antradienį, gegužės 13 dieną, TV3 gimtadienio šventė tęsis – 15-ojo gimtadienio proga „Taip arba Ne“ žaidimo gerbėjams ir žiūrovams bus pasiūlytas rekordinis pakvietimų į žaidimą skaičius! Iš karto po intriguojančios kovos dėl pusės milijono ir net 150 išdalintų pakvietimų į ateinančias „Taip arba Ne“ laidas, 20.35 val. „TV detektyvai“ stebės per padidinamąjį stiklą TV3 žvaigždžių gyvenimus.

Nuo įkyrių gerbėjų sekliai gelbės „Puikiojo šou“ ir „Dzin“ aktorių Karolį Sakalauską, TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorę Ingą Norkutę ir net patį laidos „TV detektyvai“ vedėją Saulių Siparį, įsipančiojusį į paspęstas pinkles.

Trečiadienį, gegužės 14 dieną, 19.10 val. „Abipus sienos“ speciali laida apžvelgs įdomiausias istorijas, kurios pakeitė žmonių gyvenimą. Laidos kūrėjai herojus kalbins norėdami sužinoti, kaip jiems padėjo televizija ir koks jų gyvenimas yra dabar. 20.35 val. laidoje „Žmonos“ savo gyvenimo ypatumus pasakos dvi buvusios TV3 žinių komandos narės Vilma Čereškienė ir Birutė Belousovienė.

Pasikeitęs gyvenimas ir patirti įspūdžiai iš žinomų moterų lūpų jau šį trečiadienį. Na, o ketvirtadienį, gegužės 15 dieną, 19.10 „Lietuvos ryto televizija“ kalbins tuos žmones, kurie dirbo TV3 televizijoje, o šiuo metu yra išsibarstę po platųjį pasaulį. Prisiminimais dalinsis TV3 įkūrėja Liucija Baškauskaitė ir buvusi vadovė Vilma Marciulevičiūtė bei Andrius Kunčina, kurį visi puikiai prisimena kaip „Nuo... iki“ laidos pradininką.

Jis papasakos apie tai, kaip jo karjera televizijoje prasidėjo nuo TV3 žinių. Linksmoji humoro laida „Dzin“ ne tik parodijuos šių dienų įvykius ir politinius skandalus, bet ir prisimins TV3 laidos „Šapro šou“ rubriką radijas „Puikioji“.

TV3 žiūrovai ketvirtadienį 20.35 val. pamatys iš koto verčiančią, ypač linksmą naująją radijo laidos versiją.

Artėjant savaitgaliui, penktadienį, gegužės 16 dieną, 19.10 val. „Padainuokim!” laidos kūrėjai prisimins televizijos istoriją – skambės penkiolikos metų senumo mįslės ir dainos. Azartiškame žaidime rungsis legendinės laidos „Pop TV“ vedėjos Indrė Tautkutė ir Ramunė Kapčiūnienė bei linksmasis ir nepralenkiamas „Patrulių“ duetas.

Šeštadienį, gegužės 17 dieną, 17.40 val. „Sudaužytų širdžių klubas“ kalbins Vitalijų Cololo. Jo išpažintis privers vienus šypsotis, o kitus – nubraukti ašarą. Na, o 21.00 val. įspūdingo muzikinio projekto „Švieski man vėl” komisijos narių vietas užims ir šmaikščius komentarus laidys TV3 eteryje gyvavusios laidos jaunimui „Tangomanija“ vedėjai: Marijonas Mikutavičius ir Saulius Urbonavičius-Samas.

Paskutinę savaitės dieną, gegužės 18 dienos šventinį sekmadienį, 17.40 val. „Penktokų iššūkyje“ penktokus pergudrauti stengsis buvusios TV3 žvaigždės: Asta Stašaitytė-Masalskienė ir humoristas Artūras Orlauskas. 19.00 val. „Savaitės komentaruose“ su Jolanta Butkevičiene kalbėsis buvęs ilgametis TV3 žinių vedėjas Marius Veselis.

Na, o 19.30 val. „Puikusis šou“ vainikuos staigmenų ir prisiminimų kupiną šventinę TV3 savaitę. Linksmąjį vakarą ne tik palydės išsiilgtos TV3 žvaigždės, bet ir visos savaitės gimtadienio žaidimo laimėtojai. Į šventinę studiją jie atvyks atsiimti laimėtų plokščiaekranių televizorių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją