Tačiau ši pora dar turi vilties grįžti.

Komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis turi teisę vetuoti žiūrovų ir komisijos sprendimą - į šou sugrąžinti iškritusius dalyvius. Tokia savo teise V. Juozapaitis dar nebuvo pasinaudojęs. Ar pasinaudos šįkart, pamatysime šeštadienį.

Motinos dienos išvakarėse transliuotas koncertas buvo skirtas mamoms. E. Radzevičienė ir S. Januška atliko garsią „Studijos“ dainą „Vaikystė“. Komisijos nariai pastebėjo, kad šįkart duetas neparodė nieko ypatingo, tačiau S. Januška šypsojosi: „Šįkart aš pataikavau ne komisijai, o savo mamai, dėl to ir pasirinkome šią mano sukurtą dainą“.

Po pastarosios laidos vėl pirmauja Livija Gradauskienė su Radži. Susumavus dviejų savaičių komisijos ir žiūrovų balsus, jiedu atsidūrė pirmoje vietoje.

Kitą šeštadienį prie devynių duetų prisijungs dar vieni naujokai – tai bus jau paskutinis naujokų duetas. Dar nuo kito šeštadienio įtampa augs, nes dainuojančių porų vis mažės.

„Žvaigždžių duetai“ – šeštadieniais, 19.05 val., per LNK.

NrDuetasVieta
01R.BUBNELIS ir A.PILVELYTĖ4
02V.GENYTĖ ir A.CHOŠNAU2
03E.RADZEVIČIENĖ ir S.JANUŠKA10
04V.GRIGAS ir A.PILYPAITĖ6
05Dž.STRIAUPIS ir J.LEITAITĖ3
06L.GRADAUSKIENĖ ir RADŽI1
07E. JOCYTĖ ir DOVYDAS8
08D.MERTINAS ir BERNEEN9
09LEO ir E.ANUSAUSKAITĖ7
10R.RUDOKAS ir VILIJA5
   
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją