Lina Žvirblytė ir Jurgis Brūzga, sulaukė daug publikos palaikymo dėl puikiai atliktos itališkos dainos „Se basstase una bella cansone“ ir surinko 1046 balsus.

Paskutinieji liko Živilė Vaškytė ir Povilas Meškėla (271). Jiems buvo suteikta galimybė kovoti dėl sugrįžimo į projektą transliacijos pabaigoje.

Varžėsi ir kitos šį mėnesį laikinai iš projekto iškritusios poros: Aistis Mickevičius ir Yalin Polujanskas, Žygis Stakėnas ir Eva, Vidas Petkevičius ir Rasa Kaušiūtė.

Pelnę 6 projekte dalyvaujančių porų balsus, dar viena galimybė pasirodyti publikai buvo suteikta Evai ir Žygiui. Publika labai palankiai sutiko jų atliktą dainą „You“.

„Jis kaip savo veido fantomas, pirmą kartą mačiau tikrą Juozo šypseną projekte. Augustė atrodė kaip raudona pantera“ , - komentavo Augustės ir Juozo pasirodymą komisijos narys Vytautas Miškinis.

Paaiškėjus, kad Juozas švenčia gimtadienį, komisija sakė atsiimanti visą kritiką ir projekto dalyviui gimtadienio proga uždainavo.

Liną ir Jurgį komisija gyrė už itališką eleganciją ir teigė, kad porai projekte gresia labai geros pasekmės.

Po Jono ir Indrės pasirodymo, V. Miškinis Joną pavadino mauru, palinkusiu prie Indrės. Komisija linkėjo ieškoti dainavimo spalvų, nes parako pora turinti.

„Kai moteris bučiuoja vyrą į kaktą, tai jau amen“ , - juokėsi komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis komentuodamas Rūtos ir Almanto pasirodymą.

Anot laidos vedėjo Rolando Vilkončiaus, Žemyna ir Ramūnas po palankiai publikos sutikto pasirodymo sulaukė „lysvių gėlių“, pasveikinti jų išsirikiavo visa eilė gerbėjų.

„Jauna mergaitė su mamos batais“, - taip Linos Saulėnaitės ir Aurimo Kamantausko pasirodymą komentavo V. Pauliukaitis. Pora projekte vėl liko priešpaskutinė.

Užkulisiuose projekto dalyviai su gimtadieniu sveikino Jurgį Brūzgą, Juozą Gaižauską, Rūtą Skyrienę ir Indrę Valantinaitę.