Žiūrovai mėgausis tikrais faktais paremta kriminaline drama „Karo dievas“ su Nicolu Cage‘u. Taip pat į kvapą gniaužiančius nuotykius leisis Stevenas Seagalas veiksmo filme „Požemių ugnis“. Lietuvško kino gerbėjai taip pat neliūdės – kvatosis kartu su Igno Miškinio komedijos herojais filme „Diringas“, žada LNK.

Motinos dienos proga bus parodytos trys stiprių moterų istorijos – biografinė drama su Julia Roberts „Erina Brokovič“, sukrečiančios dramos su Demi Moore „Striptizas“ ir „Prisiekusioji“.

O štai, neklaužadų motinos galės džiaugtis, kad jų vaikai – bent jau ne tokie pasiutę, kaip filmo „Bukas ir Bukesnis“ herojai.

Dvi „Policijos akademijos“ dalys, geriausia pasaulio animacija ir dar daugybė nuotykių filmų laukia LNK žiūrovų.

Be filmų, šventinę savaitę linksminsimės ryškiausių žvaigždžių koncertuose. Lietuvos pop scenos gegutė Natalija Zvonkė pasikvies būrį draugų ir užkukuos savo ir vyro Deivydo fiestoje. Gardaus torto ragausime kartu su linksmąja dzūke Zizirskiene jos „Tortadienyje Nr. 1“. Specialus naujas Motinos dienos koncertas taps dovana kiekvienai mamai. Ne tik mamoms, bet ir visoms moterims nusilenks didžiausi Lietuvos estrados grandai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją