Teatralizuotą, techninių efektų kupiną, šiltą ir jaukų renginį kartu su dukrele Elinga iš pirmosios santuokos ves Violeta ir Vilius Tarasovai, pirmą kartą scenoje pasirodysiantys po naujagimės Gabrielės gimimo.

Vos prieš mėnesį gimusią mažylę supuojantys jaunieji tėveliai Violeta ir Vilius džiaugiasi, kad šios gražios senas tradicijas turinčios šventės proga scenoje pasirodys su visa šeima.

„Intensyviai ruošiamės šiam didžiuliam renginiui. Ir šventė, ir renginys iš tiesų labai pavasariškas ir šviesus. Džiaugiuosi galėdamas jame dalyvauti, tapti jo vedėju ir kartu su žmona bei Elinga sudainuoti keletą duetų“, – TV3 pranešime šypsosi Vilius.

Violeta šį kartą rūpinasi ne tik savo vyro Viliaus, bet ir vyresnėlės dukters Elingos darbu.

„Visa šeimyna labai atsakingai žiūri į šį renginį. Labai malonu, kad visi drauge būsim scenoje. Džiugu matyti, kad Elingai labai padeda mokykloje lankomas dramos būrelis – ji žymiai drąsiau jaučiasi užlipus ant scenos“, – džiaugiasi neseniai antros dukrelės sulaukusi V. Tarasovienė.

Elinga su Violeta ne tik kartu ves renginį, dainuos, bet ir jau filmavosi meniniuose koncertui skiruose intarpuose.

Renginio scenarijus – ypatingas šiluma, gėriu ir vaiko su mama ryšiu, kurio prasmę ir bandys perteikti koncerto organizatoriai.

„Visų pirma žiūrovus stebins didelė scena, padalinta į dvi dalis. Žemėje ir danguje vyks įspūdingi dainininkų pasirodymai bei filmuoti meniniai intarpai. Trumpus mamos ir dukters dialogus visi susirinkusieji į „Utenos“ pramogų areną žiūrės per specialiai šiam renginiui į Lietuvą atvežtus projektorius su vienintele tokia technine charakteristika Europoje. Netrūks ir nepakartojamų efektų – specialia mašina paleistų dūmų, ugnies patrankų ar pirmą kartą į areną atvežto šviesų kiekio“, – intriguoja renginio režisierė Rasa Micachienė.

Į koncerto „Tau, mama“ sceną jau vežama įspūdinga garso bei vaizdo aparatūra – jos bendras svoris sieks net 40 tonų, rašo TV3.

Ne tik neaprėpiamais technikos kiekiais bus nepakartojamas šis koncertas, bet ir dainininkų pasirodymais.

„Šio koncerto esmė – vaiko prisirišimas prie mamos ir atvikščiai – mamos akys, sekančios kiekvieną savo atžalos žingsnį, nuo pat gimimo iki išlydėjimo į platųjį pasaulį tam, kad jis sukurtų savo šeimą, dovanotų gėrį ir meilę“, – pasakoja R. Micachienė.

Įspūdingus ir šiltus pasirodymus be mažosios Elingos, Violetos ir Viliaus Tarasovų taip pat dovanos Jūratė Miliauskaitė, Vaidas ir vaikų popchoras „O lia lia“, „Šokoledas“, Inga Valinskienė, Asta Pilypaitė, Andrius Rimiškis, Alanas Chošnau, „Mokinukės“, Romas Dambrauskas, Rytis Cicinas, Justas ir vaikų popchoras „Saulės vaikai“, „69 danguje“, „Picaso“, Augustė, Mino ir daugelis kitų puikiai pažįstamų dainininkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją