Trečią kartą geriausių šlagerių parade pasirodžiusi Jūratė ir atlikusi savo naują dainą „Aš šalia“ surinko du devintukus ir vieną dešimtuką. Tokius pačius balus iš komisijos gavo ir Rūta Morozovaitė, Romas Dambrauskas bei grupė „Rondo“, bet grįžti į repeticijų salę, repetuoti naujas dainas ir laukti gerbėjų balsų, padėsiančių grįžti į sceną, teks būtent Jūratei.

Komisijos pirmininkas Mindaugas Stasiulis devintoje laidoje, kurioje dalyviai pristatė naujausias savo dainas, nusprendė, kad nuo šiol jo aukščiausias balas bus devyni ir tik visiškai jį sužavėjus bus galima gauti dešimtuką. Tokiomis sąlygomis visiškai nesivadovavo šį šeštadienį kartu teisėjavęs dainininkas Andrius Rimiškis, nes jam estrados „grandų“ dainos yra vienos gražiausių. Jis vieną po kito visiems pylė dešimtukus. Ar tik nebijojo Andrius kurio nors įžeisti?

Savaitės lyderiais tapo du vyrai – Adolfas Jarulis ir Viktoras Malinauskas, kurie surinko po tris dešimtukus. Tiesa, geriausios to vakaro dainos atlikėju tapo Viktoras, kuris su kolege Asta atliko dainą „Alėja“.

„Viktoras scenoje be moters kaip ežys be spyglių – dainuodamas su Asta duetu, atsiskleidė neįtikėtinai. O Adolfas geriausios dainos atlikėju neišrinktas dėl to, kad nustebinęs visus savo šokiais, vos nesulaužė scenos“, – šmaikštavo M. Stasiulis.

Puikiu pasirodymu visus nustebino žiūrovų sprendimu iš repeticijų salės grįžusi grupė „Vairas“. Atrodo, scenos grandams repeticijos padeda labiau pasitempti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją