Parodžiusi dešimt antrojo „Daktaro Hauso” sezono epizodų TV3 pratęs šį draminio serialo sezoną – jau visai netrukus pradės rodyti naujas serijas.

Daktaras Gregoras Hausas vadovauja jaunų specialistų komandai, kurios tikslas – iš itin keistų, retų simptomų nustatyti ligas, rasti jų atsiradimo priežastis ir išgydyti ligonius. Neretai vengiantis bendrauti su žmonėmis ir ligoniais ironiškasis daktaras Hausas mėgsta intriguoti, todėl serialo siužetas tampa itin dramatiškas, dinamiškas ir įdomus.

Vienuoliktoje antro sezono „Daktaro Hauso” serijoje Gregoro Hauso komanda ne tik ieškos netikėtai užklupusios namų šeimininkę ligos priežasties, bet ir aiškinsis, kiek moters pasakytuose žodžiuose yra melo ir kiek tiesos, kad gautų dar vieną atsakymą ir išsiaiškintų teisybę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją