„Šis duetas įrodė, kad kartais užtenka tik minimumo aktorystės, ir pasirodymas išeina puikus“, - po Ramūno ir Vilijos pasirodymo sakė komisijos narys legendinis aktorius Gediminas Girdvainis.

Pasak LNK pranešimo, aktorė Aldona Vilutytė R. Rudokui norėjo parašyti aštuonetą, tačiau skyrė devynis balus. „Ramūnas – puikus aktorius. Žinau, kad jis šoka stepą penkiolika metų. Tačiau kai buvau pirmame kurse ir paprašiau išmokyti šio šokio, jis neišmokė!“, - studijų metus prisiminė A. Vilutytė. Vytautas Juozapaitis ir režisierius Alvydas Šlepikas šiam duetui skyrė po dešimtuką.

Žiūrovai už Viliją ir R. Rudoką balsavo 618 kartų.

Antrieji galutinėje šios savaitės lentelėje – komisaras inspektorius Džeraldas Striaupis ir operos solistė Judita Leitaitė. Jų pasirodymas bene labiausiai išsiskyrė vizualiai, mat J. Leitaitė kardinaliai pakeitė sceninį įvaizdį – tapo rokere ir „bėgo nuo farų, keldama taurę linksmybės“.

Paskutiniai šią savaitę liko Romas Bubnelis ir Aistė Pilvelytė. Jie atliko kūrinį „Dar ne vakaras“ iš filmo „Vaikai iš Amerikos viešbučio“ ir surengė vaidinimą. „Kai nėra geros vaidybos, geriau nevaidinti. Šiai dainai būtų užtekę jūsų įspūdingų balsų. Nereikėjo jokios vaidybos“, - kalbėjo G. Girdvainis. Šio dueto spektaklis neįtikino ir A. Šlepiko – jis skyrė aštuonetą. Žiūrovai už šią porą balsavo 494 kartus ir skyrė priešpaskutinę vietą.

Šįkart niekas nepaliko „Žvaigždžių duetų“. Tai atsitiks kitą šeštadienį, susumavus dviejų savaičių balsavimo rezultatus.

Paskutiniai rezultatai yra tokie:

01 R.BUBNELIS ir A.PILVELYTĖ - 10 vieta

02 V.GENYTĖ ir A.CHOŠNAU - 6 vieta

03 E.RADZEVIČIENĖ ir S.JANUŠKA - 7-8 vieta

04 V.GRIGAS ir A.PILYPAITĖ - 3 vieta

05 Dž.STRIAUPIS ir J.LEITAITĖ - 2 vieta

06 L.GRADAUSKIENĖ ir RADŽI - 4 vieta

07 V.ULECKIENĖ ir V.ŠIŠKAUSKAS - 9 vieta

08 D.MERTINAS ir BERNEEN - 7-8 vieta

09 V.BUOŽYTĖ ir V.BAUMILA - 5 vieta

10 R.RUDOKAS ir VILIJA - 1 vieta

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją