„Kiekvienais metais vis stengiamės, kad šis kupinas gėrio renginys TV3 žiūrovams paliktų kuo nuoširdžiausius, gražiausius ir maloniausius įspūdžius. Penktus metus rengiama jau tradicine tapusi „Lietuvos garbės“ apdovanojimų ceremonija šiemet pasiruošė nustebinti mažutėmis permainomis. Renginį šiemet ves ne tik jau įprasti vedėjai Aurelija Razmarataitė ir Rokas Petkevičius. Prie jų žavios poros prisijungs TV3 žinių vadovė Jolanta Butkevičienė ir vakaro žinių vedėjas Gediminas Jaunius. Kiekvienas jų turės ypatingą vaidmenį“, – „Lietuvos garbės 2008“ apdovanojimų renginio paslaptimis dalinasi režisierė Rasa Micachienė.

Penktosios „Lietuvos garbės 2008” apdovanojimų ceremonijos iškilmingoje scenoje pasirodys tokie atlikėjai kaip Jurga Šedukytė, Jūratė Miliauskaitė, Gytis Paškevičius, Augustė, Vaidas, Romas Dambrauskas, Egidijus Sipavičius, Virgilijus Noreika, Dunis ir Vaidas Baumilos, Natalija ir Deivydas Zvonkai, Andrius Rimiškis, Justas, Vytautas Juozapaitis, Žilvinas Žvagulis, „Mokinukės”, Marijonas Mikutavičius, Alanas Chošnau, Edmundas Kučinskas, Inga Valinskienė, Vilius Tarasovas ir Lietuvos vardą garsinantys įvairaus amžiaus ir muzikos stilių chorai.

Tai berniukų choras „Dagilėlis”, vaikų popchorai „Linksmasis Do”, „O lia lia”,“Saulės vaikai“,„DŽIMBA“, KTU akademinis choras „Jaunystė”, gospel choras „Sounds in G”, Vilniaus kamerinis choras „Brevis”, Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos vyrų choras „Kariūnas“ ir kiti.

Šiame renginyje brangūs svečiai, ryškiausios Lietuvos muzikos žvaigždės ir žymiausi politikai susirenka pagerbti tų, kurie savo gerais darbais stebina ne vieną.

„Mums labai svarbus šis renginys. Džiaugiamės aukščiausių šalies politikų, atlikėjų ir apdovanojimų ceremonijos svečių dėmesiu, tačiau labiausiai mums svarbūs – herojai. „Lietuvos garbė” yra skirta būtent jų gerumui, kilnumui ir pavyzdžiu tapusiems darbams pagerbti bei įvertinti”, – sako TV3 žinių vadovė Jolanta Butkevičienė. Visi atlikėjai jau ruošiasi įsimintiniems, nuoširdiems ir gerumu dvelkiantiems pasirodymams, o „Lietuvos garbės 2008“ organizatoriai teigia, kad staigmenų, gniaužiančių kvapą bei priverčiančių plačiai draugiškai nusišypsoti, bus kur kas daugiau.

Pasak TV3 pranešimo, be gražių šventiškų dainų koncerte dar lauks ir žavūs šokio intarpai, kuriuos jau ruošia viena iš TV3 laidos „Paparacai.lt“ vedėjų Aistė Paškevičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją