Kas tuomet galėjo pamanyti, kad po daugelio metų mokinė ir mokytojas susitiks didžiojoje scenoje ir dainuos duetu?

Edita pasakojo, kad S. Januškos pamokas lankiusi tik du mėnesius. „Mes labai skirtingi. Mano vokalas švelnus, mėgstu dainuojamąją poeziją, o Steponas – džiazo virtuozas. Tad, pamenu, nusprendžiau, kad jo pamokos – ne man“, - repetuojanti šeštadienio pasirodymą sakė Edita.

Moteris juokėsi paklausta, ar nežada ir šįsyk Stepono palikti. „Jau subrendau, mąstau kitaip nei būdama septyniolikmetė. Steponas - tikras asas, profesionalas, be to, labai reiklus pedagogas. Džiaugiuosi, kad teks dainuoti būtent su juo“, - sakė Edita.

Edita prisiminė jau pernai norėjusi dalyvauti LNK „Žvaigždžių duetuose“: „Myliu šią laidą, tad ir sutikau dainuoti. O žiūrovams norėčiau pabrėžti, kad tai bus mano pirmasis pasirodymas didžiojoje scenoje, tad labai reikės jų palaikymo“.

Nors naujoji „Žvaigždžių duetų“ dalyvė turi šiokios tokios dainavimo patirties – yra dainavusi keliuose Nidos renginiuose – šeštadienio pasirodymas bus pirmasis didžiojoje scenoje. „Labai džiugu, kad debiutinė mūsų daina bus Vytauto Kernagio „Naktelė“. Sakiau Steponui: nors pirmą kartą padainuokime ką nors lyriško... ir džiaugiuosi, kad jis sutiko“, - pasakojo moteris.

S. Januška – jau 30 metų gyvuojančios muzikos grupės „Studija“ įkūrėjas ir vokalistas, taip pat buvęs S. Šiaučiulio džiazo kvarteto narys. Dainininkas yra daugybės džiazo festivalių laureatas, kaip antai: „Vilniaus bokštai“, „Vitebsko ruduo“, Estijos miesto Haapsalu tarptautinio konkurso „Baltoji dama“, „Palangos jaunystė“, Birštono džiazo festivalio ir kt. 2002-aisiais S. Januška pelnė Šlagerių karaliaus titulą, o po metų gavo A. Šabaniausko premijos diplomą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją