Vasario keturioliktąją, šv. Valentino dieną, LNK apdovanojo labiausiai žiūrovų pamiltus „Nekviestos meilės“ aktorius. Mylimiausiuosius beveik mėnesį rinko daugiau nei 132 tūkstančiai internautų.

Net dviejose nominacijose nugalėjo I. Jankauskaitė. Jos vaidinama Mėta tapo mylimiausia heroje. „Mėta nebūtų Mėta be tokios nuostabios šeimos kaip Antanas ir Angelina. Ačiū visiems, o kiekvienam linkiu sulaukti nekviestos meilės ir ją prisijaukinti“, - sakė I. Jankauskaitė.

Apdovanojimą šiai aktorei įteikė legendinio Tado Blindos vaidmens atlikėjas garsus aktorius Vytautas Tomkus. Jis prisipažino, kad Inga kritusi jam į širdį. „Kai žmonai pasakiau, kad Inga man širdin įstrigusi, maniškė tik pagyrė mane už puikų skonį“, - juokavo V. Tomkus.

Puikų skonį turi ir beveik 17 tūkstančių televizijos žiūrovų, balsavusių už I. Jankauskaitę.

Gavus pirmąją puokštę gėlių, Ingai netrukus teko vėl žengti į sceną. Ji išrinkta ir mylimiausia aktore. „Tai ne tik neįkainojama dovana, bet ir didžiulis įpareigojimas. Ačiū, kad leidžiate dirbti toliau“, - į žiūrovus antrąkart kreipėsi I. Jankauskaitė.

Apdovanojimą jai įteikęs kino ir televizijos kritikas Skirmantas Valiulis sakė nepraleidžiantis nei vienos serialo serijos, nes jis rodomas tuo laiku, kai jis dar nemiegąs. „XIX amžiuje buvo galima skaityti O. de Balzaką, o XXI amžiuje galima žiūrėti „Nekviestą meilę“, - kalbėjo S. Valiulis.

Mylimiausia „Nekviestos meilės“ pora išrinkti Antanas Baronas ir Angelina Baronienė (vaidina A. Večerskis ir L. Kalpokaitė). Padėkojęs savo žmonai, dukroms ir uošvienei, A. Večerskis davė žodį Larisai. „Aš tave myliu“, - sušuko ji. „Aš tave irgi“, - paantrino ponas Adolfas.

Šią solidžią porą apdovanojo jaunosios kartos aktoriai Gintarė Latvėnaitė ir Ramūnas Cicėnas, esantys pora ir realiame gyvenime.

Mylimiausiu aktoriumi išrinktas Saulius Balandis, seriale vaidinantis geraširdį verslininką Andrių. „Tai pirmas rimtas apdovanojimas už mano darbą, todėl labai svarbus. Ačiū visai komandai, visam aktorių kolektyvui ir prodiuseriams. Priimu šį prizą kaip dovaną. Ji svarbi ir todėl, kad vasario keturioliktoji – Sauliaus vardo diena“, - sakė S. Balandis. Jį pagyrė apdovanojimą įteikusi režisierė Galina Dauguvietytė: „Aš jau prieš 30 metų sakiau, kad iš Sauliuko išeis aktorius. Kad ir ką jis bedarytų – nors ir tylintį akmenį vaidintų – aš juo žaviuosi“.

Mylimiausia serialo daina – „Vienas kitą surasti“, kurią atlieka Aleksandras Makejevas ir I. Jankauskaitė.

Bene nuoširdžiausiai apdovanojimu apsidžiaugė jauniausia serialo aktorė vienuolikmetė Evita Malaškevičiūtė, vaidinanti Vytę. Ją žiūrovai išrinko mylimiausia debiutante.

Mergaitė, gavusi, ko gero, pirmąjį apdovanojimą savo aktorės karjeroje, labai susijaudino - jos akyse pasirodė ašaros. „Norėčiau padėkoti savo mokytojai Monikai Bičiūnaitei“, - nuoširdumu tryško jaunoji aktorė.

Paklausta, kas vaidinant seriale yra sunkiausia, Evita nedvejojo: „Filmuojant pirmąsias serijas sunkiausia būdavo nesusijuokti... o dabar jau žinau, kaip viską reikia daryti. Tačiau kol kas, kol esu maža, filmavimasis man yra tik laisvalaikis“.

Mergaitei apdovanojimą įteikė LNK laidų vedėja, neseniai kine debiutavusi Daiva Tamošiūnaitė Budrė.

Apdovanojimų ceremonijoje pritariant „gyvam“ orkestrui dainavo Merūnas Vitulskis, Aleksandras Makejevas, taip pat aktorės L. Kalpokaitė, Nijolė Narmontaitė. Savo kūrinį „Nomands in the night“ atliko ir „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos nugalėtojas Jeronimas Milius.

Šiuo metu yra parodyta 131 “Nekviestos meilės” serija. Dar 80 planuojama parodyti.

„Nekviesta meilė“ – populiariausias kada nors rodytas lietuviškas serialas, kurį kasdien žiūri apie milijoną šalies gyventojų.

Nominacijų laimėtojai:

Mylimiausias aktorius: Saulius Balandis - 11110 balsų (nelaimėjo Adolfas Večerskis, Andrius Bialobžeskis).

Mylimiausia aktorė: Inga Jankauskaitė – 16908 balsų (nelaimėjo Larisa Kalpokaitė, Rimantė Valiukaitė).

Mylimiausia daina: „Vienas kitą surasti“ – 1892 balsai (nelaimėjo „Dings liūdesys“, „Rasiu tave“).

Mylimiausia pora: Angelina ir Antanas – 5191 balsas (nelaimėjo Nijolė ir Robertas, Andrius ir Mėta).

Mylimiausia debiutantė: Evita Malaškevičiūtė – 10791 balsas (nelaimėjo Laura Karvelytė, Grėtė Indičianskytė).

Mylimiausias herojus: Mėta – 12007 balsai (nelaimėjo Antanas Baronas, Andrius Žvinys).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją