Pasirodymus vertino gerai žinomi komisijos nariai „Ąžuoliuko“ choro vadovas Vytautas Miškinis ir muzikologė Zita Kelmickaitė. Komisijos pirmininko pareigos atiteko televizijos režisieriui Vyteniui Pauliukaičiui.

Nors užkulisiuose girdėjosi kritika nepatenkintų atlikėjų burbėjimai, tą vakarą komisijos nariai buvo atlaidūs ir komentavo itin atsargiai. Tiesa, skambių žodžių jų lūpose netrūko: „Živilės nugara – šimtas balų“, „Jis šaltas kaip aktorius, negavęs algos“ ar „Man ši daina „čiūdna“. Pažiūrėti šou atėjo ir dažnas įvairių laidų komisijų narys Jurijus Smoriginas.

Aistros virė ne tik šou dalyvių širdyse, užkulisiuose, bet ir žiūrovų kėdėse šurmuliavo pasirodančiųjų palaikyti atvykę draugai ir artimieji, rankose laikydami gėlių puokštes. Čia buvo galima sutikti ne vieną žinomą žmogų. Pirmajame šou išpopuliarėjusi Lidija Rasutis visus palaikė šūksniais.

Užkulisiuose ne mažiau jaudinosi ir Rosita Čivilytė, šiemet padedanti pasiruošti dalyviams. Beje, dar viena mokytoja – Janina Miščiukaitė pati pasirodo scenoje su Vygantu Kazlausku.

Jonas Čepulis į sceną lipo ne, kaip planuota, su Inga Budriene, o scenoje patirties turinčia poete Indre Valantinaite. Verslininkei atsisakius dalyvauti šou, jiems liko mažai laiko repeticijoms, todėl jie šeštadienį labai jaudinosi.

Į sceną taip pat žengė aktoriai Vidas Petkevičius, Juozas Gaižauskas, režisierius Maris Martinsons, aktorės Žemyna Ašmontaitė ir Brigita Arsobaitė, stilistė Lina Žvirblytė, renginių režisierius Vygantas Kazlauskas ir du LTV veidai – „Labo ryto“ vedėja Živilė Vaškytė ir muzikos prodiuseris Žygis Stakėnas. Jiems talkino scenos profesionalai - Janina Miščiukaitė, Eva, Augustė, Arina, Rasa Kaušiūtė, Povilas Meškėla, Vladas Kovaliovas, Jonas Čepulis, Ramūnas Difartas ir Jurgis Bruzga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją