Tai
a capella
pasirodysianti 17 merginų grupė „Kivi“, Eglė Jurgaitytė su šokių grupe „Allegro“, Žilvinas Brazaukas su pritariančia grupe „DND“, Justė Norbutaitė su grupe „Belekoks“, Airida Borovikovaitė ir Evelina Vaitkutė.

Ankstesniuose turuose juos labiausiai palaikė arba komisija, arba žiūrovai.

Finalo komisijoje šį sekmadienį teisėjaus dirigentas Modestas Pitrėnas, dainininkė Donalda Meiželytė, vokalo grupės „Jazz Land“ vadovas Artūras Novikas, vaikų choro „Ąžuoliukas“ vadovas Vytautas Miškinis, pirmoji Lietuvos atstovė vaikų Eurovizijoje Lina Jurevičiūtė, rašo LRT.

„Mažųjų žvaigždžių ringo“ vietą sekmadieniais užims „Dainų dainelė“. Vasario 17 dieną startuos pirmoji šiemet, o per 34 gyvavimo metus jau aštuonioliktoji „Dainų dainelė“ (konkursas vyksta kas antrus metus). „Dainų dainelės“ finalas įvyks birželio 1 dieną. Šiemet „Dainų dainelę“ ves Jurgis Brūzga, kurį daugelis prisimena kaip simpatingą „Lietuvos dainų dešimtuko“ dalyvį. Iš tiesų Jurgis – tikras „Dainų dainelės“ senbuvis, vaikystėje triskart tapęs šio konkurso laureatu.

„Kai pasiūlė vesti „Dainų dainelę“, abejonių nekilo. Ji man artima, nes pats joje sėkmingai dalyvavau. Tai gilias tradicijas turintis reiškinys. Be to, įdomu save išbandyti ne tik kaip dainininką, bet ir kaip vedėją – galbūt bendravimo ir kalbėjimo scenoje įgūdžiai pravers ateityje“, – tikisi naujasis „Dainų dainelės“ vedėjas.

Lietuvos televizija jam linki sėkmės, o žiūrovus kviečia žiūrėti pirmąją 2008-ųjų „Dainų dainelę“ jau kitą sekmadienį, vasario 17 dieną 11 valandą. Paskutinysis šio sezono „Mažųjų žvaigždžių ringas“ – tuo pačiu laiku vasario 10 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją