Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas buvo atmetęs teisininko prašymą dėl laikinųjų priemonių taikymo, tačiau jis parašė skundą Vilniaus apygardos teismui. Jo skundą teisėja Rasa Gudžiūnienė ketvirtadienį pradėjo nagrinėti rašytinio proceso tvarka.

Tačiau greičiausiai ir Apygardos teismas A. Bandžiaus prašymą atmes, nes LTV „Lietuvos šokių dešimtuko" netransliuoja - realiai teismas televizijai negalėtų uždrausti vykdyti neegzistuojantį projektą.

Civilinėje byloje A. Bandžius trečiaisiais asmenimis yra patraukęs visus 29 šokių projekte dalyvavusius šokėjus. Advokatui nepavyko sužinoti grupės „Delfinai" atlikėjo asmens duomenų, todėl vietoj jo vardo ir pavardės (Stanislavas Stavickis) ieškinyje jis įrašė dainininko sceninį slapyvardį – Stano.

Pergalės „Šokių dešimtuke" nepasiekusio A. Bandžiaus skundą „Lietuvos nacionaliniam radijui ir televizijai" Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas ketina pradėti nagrinėti kovo mėnesį, tačiau jeigu trečiaisiais asmenimis patraukti šou verslo atstovai į teismą neatvyks arba teismui nepateiks savo pozicijos dėl A. Bandžiaus reikalavimų, bylos nagrinėjimas gali užsitęsti.

Iš esmės teismas bylos negalėtų pradėti nagrinėti ir dėl nepateikto atlikėjo Stano vardo bei pavardės.

A. Bandžius ieškinyje nurodė, kad konkurse laimėtojų sėkmę lėmė ne tik skambinusiųjų žiūrovų, bet ir komisijos balsai. Apie ją dalyvio sutartyje nebuvo užsiminta nė žodžiu.

DELFI primena, kad prieš Naujuosius metus pasibaigusiame antrajame „Lietuvos šokių dešimtuke" nugalėjo vyriausia jo dalyvė – 57-erių metų Joana Bartaškienė ir 20-metis jos partneris Deividas Meškauskas. Jiems atiteko didysis projekto prizas – 50 tūkstančių litų.

A. Bandžius ir Jurgita Česnavičiūtė, kuri buvo pirmojo „Šokių dešimtuko" vedėja, iš projekto iškrito spalio 13-ąją. Į populiarų konkursą jiems nepavyko grįžti ir po vadinamojo paguodos šokio spalio 27-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją