Iškiliausias ir labiausiai kaimo bendruomenei savo gerais darbais nusipelniusias asmenybes Operos ir baleto teatro scenoje dainomis sveikins Česlovas Gabalis ir Inga Jankauskaitė, smuikininkių trio „Electric Ladies”, Irena Ašakaitė ir Rūta Morozovaitė, Nelė Paltinienė, Ovidijus Vyšniauskas, liaudies muzikos kolektyvai „Serbentėlė”, „Kupolė”, „Trys tenorai” ir daugelis kitų populiarių Lietuvos atlikėjų.

Geriausiems iš geriausių dėkos ir aukščiausi šalies politikai, rašo TV3. „Didelė garbė prisiliesti prie šių žmonių, būti šioje salėje. Nes čia gyvybė ir šviesa”, – į susirinkusiuosius kreipsis kaimo spindulių rinkimų komisijos narys, Vilniaus Arkikatedros klebonas Ričardas Doveika.

Reportažus apie trečius metus iš eilės organizuoto konkurso „Lietuvos kaimo spindulys” nominantus TV3 žiūrovai galėjo stebėti kiekvieną šeštadienio rytą, 9.00 val., laidoje „Apie ūkį ir bites”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją