„Niekada neatitolstu nuo muzikos, visą laiką su ja gyvenu – kur eičiau ar bevažiuočiau. Muzikos mano gyvenime labai daug, – prisipažino kažkada buvusios grupės „Viengungių melodijos“ narys.

„Senamadiškas toks pavadinimas buvo. Kadangi tai – dainuojančių aktorių grupė, tai galėjome pavadinimą pasirinkti, nereikėjo žiūrėti į komercinę pavadinimo pusę,“ – juokėsi jis.

Viengungiai Rolandas Kazlas, Kęstutis Jakštas, Juozas Gaižauskas, Giedrius Arbačiauskas ir R. Rudokas koncertavo kartu penkis metus, o po to karto kaip profesionalus dainų atlikėjas nebeužlipo.

„Puikūs laikai buvo, labai smagu prisiminti,“ – nostalgiškai prisiminė jis.

Dar būdamas vaikas, Ramūnas muzikos mokykloje penkerius metus mokėsi groti violončele ir vienerius - fleita.

„Po to mokytoja liepė padėti fleitą į kampą ir eiti namo, nes tinginys buvau, nenorėjau mokytis,“ – nusijuokė jis.

Paklaustas, kokio stiliaus dainas jis norėtų atlikti scenoje, Ramūnas atsakė: „Ne dainuojamosios poezijos ir ne bardų dainos man labiausiai prie širdies. Patinka pop muzika. Daug yra gražių dainų pasaulyje. Norisi atlikti kuo įvairesnių“.

Vienas kito nepažįsta

Ir R. Rudokas ir V. Matačiūnaitė prisipažino, kad jie dar nespėjo gerai susipažinti, todėl, kaip jiems kartu seksis „Žvaigždžių duetuose 2“ – nedrąsu prognozuoti.

Geriausiai jie prisiminė abiejų susitikimą, įvykusį prieš pusantrų metų, kai R. Rudokas vedė laidą „Spąstai“, o į TV surengtas pinkles papuolė Vilija.

„Visai jos nepažįstu, nesekiau ir jos dalyvavimo bei laimėjimų šou „Kelias į žvaigždes“. Kaip ji dainuoja, esu girdėjęs, bet aš visai nieko nežinau apie ją,“ – neslėpė jis.

„Labai trumpai matėmės kelis kartus. Negaliu jo kol kas vertinti,“ – antrino Vilija. Tačiau paklausta, ar nebaisu su Ramūnu stoti prie mikrofono, atsakė, kad ne.

Tiesa, atlikėjos asmeniniame tinklalapyje galima rasti jos citatą: „Aš dainuosiu, o Ramūnas vaidins!“.

„Man suteikta puiki galimybė dalyvauti su partnere, verta pasitikėjimo, - pridūrė R. Rudokas. – Tačiau nežinau, kaip pavyks, nes dar niekas neprasidėjo. Kaip sekasi, bus matyti, kai kažką jau pabandysime“.

Taip pat „Žvaigždžių duetuos 2“ turėtų dalyvauti atlikėja Berneen su Daliumi Mertinu, Radži, Livija Gradauskienė, Viktoras Uspaskichas bei Irma Jurgelevičiūtė. Kad dalyvaus šou, neseniai prisipažino ir aktorė Larisa Kalpokaitė, kurios partneriu taps Ovidijus Vyšniauskas.

Jau patvirtinta, kad šou ves aktorė Inga Jankauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją