Geriausius savo šlagerius atliks Edmundas Kučinskas su broliu Rimvydu, Birutė ir Andželika Petrikytės, Rūta Ščiogolevaitė, Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, Vytautas ir Eglė Juozapaičiai, Rytis Cicinas, „Žvaigždžių kvartetas”, Gytis Paškevičius, Ovidijus Vyšniauskas, Janina Miščiukaitė, Deivydas ir Natalija Zvonkai, Vladas Kovaliovas su grupe „Nacija”, Mantas, Laima Lapkauskaitė ir „Mokinukės”, Lina Jurevičiūtė ir Jūratė Miliauskaitė, Regimantas Čilinskas, Jurijus Smoriginas, „Tabasko”, „Bobų vasara” ir kiti.

Kaip skelbiama LRT pranešime, šampano taurę už Naujuosius pakelti pakvies Lavija Šurnaitė ir Rolandas Vilkončius. Linkėjimus kiekvienam LTV žiūrovui ir visai Lietuvai perduos iškilios Lietuvos šeimos: prezidentas Valdas Adamkus su žmona Alma, Landsbergių, Aleknų šeimynos.

Po vidurnakčio linksmybės dar ilgai nesibaigs: sausio 1 d. 1 val. kviečiame žiūrėti LTV naujametinę dovaną ištikimiausiems žiūrovams – LTV koncertų aukso fondo fragmentus. Skambės geriausių paskutinių penkerių metų LTV renginių dainos, įamžintuos LTV 50-mečio ir Lietuvos radijo 80-mečio koncertuose, Šviesuolių ir „Žaliojo obuolio“ apdovanojimuose, koncertuose Vasario 16-osios ir Kovo 11-osios proga, Lietuvai stojant į Europos Sąjungą.

Penkeri skambiausių LTV dainų metai – šešių valandų programoje visą sausio 1-osios naktį nuo 1 iki 7 valandos ryto, kai prasidės animaciniai filmai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją