Gruodžio 31 dieną, pirmadienį, 14.25 val. žiūrovų laukia Arnoldas Schwarzneggeris, pateksiantis į „Kalėdų karštinę”. 19.10 val. – įspūdingiausios, karščiausios ir skandalingiausios apnuogintos Lietuvos garsenybių istorijos specialioje „Paparacai.lt” laidoje.

Pasak TV3 pranešimo spaudai, naujametė laida pateiks puokštę netikėčiausių siurprizų: studijoje svečiuosis ir pokštaus Žilvinas Žvagulis, Liveta ir Petras Kazlauskai, Laima Paksienė, grupės „Blogos mergaitės” lyderė Milisandra. Violeta ir Vilius Tarasovai puoš Naujametę eglutę ir „kovos” dėl šeimos „galvos” titulo, stengdamiesi vienas kitą pakišti „po padu”.

O garsios dainininkės papasakos, kaip baigėsi jų skyrybų istorijos, kas yra jų vaikų tėvai ir kurie, galbūt, taps būsimais. Ir tai dar ne viskas! Garsiausia Lietuvos burtininkė Vaiva Budraitytė atliks magiškus ritualus, ir paaiškins, kodėl šiais metais buvo tiek skandalų, skyrybų, nesusipratimų ir kataklizmų. Ir nuodugniai papasakos, ką žvaigždėms ir televizijos žiūrovams žada kiti metai.

21.00 val. TV3 žiūrovai pateks tiesiai į „Elitinį V. Pranašausko būrimo saloną” ir kartu su mylimiausiomis scenos žvaigždėmis, ateitį pranašaujančiais burtininkais sutiks Naujuosius metus.

Prabanga tviskančiame V.I.P salono laukiamajame žiūrovai išvys „išrinktuosius” klientus – ateitį trokštančius sužinoti politikus, TV3 žvaigždes, estrados grandus ir daugelį kitų. Kiekvienam salono duris pravėrusiam svečiui Pranašauskas ir Kristina Kazlauskaitė parinks visas įmanomas būrimo technikas – ateitis bus spėjama kortomis, stebuklinguoju rutuliu, iš kavos tirščių.

Čia „atburiamos” varlės karalienės, lankosi vyrai „su ragais”, linkima vaisingų, derlingų, poringų metų, o kad burtai ir užkalbėjimai išsipildytų, skiriamos terapijos – aistringi „Gelbėtojų šou” judesiai, skambūs Edmundo Kučinsko ir Ryčio Cicino posmai, vaisingumo deivės Rūtos Ščiogolevaitės užkalbėjimai ir dar kelios dešimtys ugningų muzikinių pasirodymų.

Iškart po vidurnakčio, 01.00 val. žiūrovų laukia Šrekas ir jo Fiona, pristatysiantys įspūdingą koncertą „Šreko metai” su šalies muzikos garsenybėmis. O jau 3.00 val. – desertas vyrams ir malonus pasidairymas moterims – 2007 metų „Victoria’s Secret mados šou” su dailiausiais ir populiariausiais pasaulio modeliais. Šis šou – tai ne tik garsiausių modelių demonstruojami prabangūs apatiniai drabužiai. Žiūrovus stebins iš naujo atgimęs „Spice Girls” penketukas ir žavusis romantikas Sealas. Jis atliks bendrą dainą kartu su mylimąja Heidi Klum.

Sausio 1-ąją, antradienį, 19.05 val. – į TV3 žiūrovų namus belsis šventinis „Taip arba Ne” žaidimas su Marijum Mikutavičium ir Naujųjų metų linksmybėm, o 20.15 val. – humoro vakaras su didžiausiais Lietuvos humoro grandais „Svečiuose pas ‘Ambroziją”. Pratęsti Naujųjų metų šventės susirinks žinomiausi Lietuvos linksmuoliai. „Ambrozija”, Klarkas, Bingelis, Apolonija Zizirskienė, „Sprandžina”, Mama rock‘n’roll, „Parodijų teatras”.

Vakarą ves nepakartojamas R. Šilanskas. O burtininkas-magas Arvydas Stonys demonstruos fantastiškus triukus! O iš karto po šios juoko dozės – duoklė romantikos mėgėjams su žaviąja Drew Barrymore ir serialo „Nusivylusios namų šeimininkės” žvaigžde Dougray Scottu – filme „Ilgai ir laimingai: Pelenės istorija”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją