Cirko mėgėjai turėtų nepamiršti įsijungti LTV gruodžio 31-osios rytą. Jiems bus skirtas italų cirkas „Circo Massimo“ (9.35 val.), kuriame į vienumą susipins Pietų Europos ritmai, afrikietiškas lankstumas ir italų temperamentas.

Aštuoniomis kameromis nufilmuotame šou dalyvauja net 100 veiksmo aktorių. Šou pabaigoje žiūrovai išvys Gineso rekordą. Dar vienas rekordas – kitoje „Circo Massimo“ dalyje, kurią LTV kvies žiūrėti sausio 1 d. 10.35 val.

Vėliau cirkas persikels į atvirą orą ir žaižaruos Venecijos Šventojo Morkaus aikštėje (gruodžio 31 d. 10.35 val. „Cirko šventė Venecijoje“). Stulbinančius akrobatinius triukus demonstruos ne tik italai, bet cirko meistrai iš Japonijos, Vokietijos, Ukrainos, net Mongolijos.

Po cirko prasidės komedijos mėgėjų laikas. Jiems LTV parengė du filmus: „Kaip tvarkyti reikalus“ (Taking Care of Business) su Jamesu Belushi ( 11.45 val.) ir „Intelektualas“ (I.Q.) su Meg Ryan (13.30 val.). Pastarasis – apie meilės trikampį, į kurį įsipainioja pats Albertas Einšteinas.

18.45 legendinė sporto (o gal šokių?) pora – Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas – pakvies ant „Liepsnojančio Kalėdų ledo“. Kartu su jais ant ledo suksis Turino olimpinių žaidynių čempionai, dukart pasaulio, penkiskart Rusijos čempionai Tatjana Totmianina ir Maksimas Marininas, Italijos čempionė Sylvia Fontana, dukart Europos čempionas slovėnas Josefas Sabovchikas, geriausi JAV, Kanados, Čekijos čiuožėjai.

O likusias 2007-ųjų valandas Lietuvos televizija kviečia praleisti tarp savų: 21.20 val. prasidės šventinė naujametė LTV programa „Naujieji tarp savų“. Savi – tai tie, kuriuos žiūrovai atpažįsta iš veido: scenos vilkai, be kurių šlagerių neįsivaizduojama metų sandūra, ir garsios Lietuvos šeimos, kurių naujametiniai linkėjimai praskaidrins kiekvienus namus.

Tai Prezidentas Valdas Adamkus su ponia Alma, Landsbergių šeima, Virgilijus ir Kristina Aleknos, penkis vaikus auginanti verslininkų Vaicekauskų šeimyna, Punsko lietuviai... Primenantys, kad už Lietuvą šampano taures kelia ir toli nuo jos esantys, bet niekada nepamirštantys...

Muzikinius linkėjimus visai Lietuvai siųs ir garsios scenos šeimos: Vytautas Juozapaitis su žmona Egle, broliai Kučinskai, Birutė Petrikytė su dukra Andželika, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Natalija ir Deivydas Zvonkai, Janina Miščiukaitė ir Rimas Brazaitis, Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas, Viktorija ir Arturas Bajorai...

Sausio 1-osios popietę – šokiai, kuriais Lietuva gali didžiuotis. Bus parodytas neseniai Vilniuje įvykęs Lotynų Amerikos sportinių šokių pasaulio čempionatas, kuriame varžėsi 80 šokėjų porų iš 45 šalių. Viena iš dviejų čempionate dalyvavusių lietuvių porų – Eglė ir Andrius Kandeliai – čempionate iškovojo garbingą šeštąją vietą. Eglės ir Andriaus triumfo šokis – sausio 1 dieną 15.55 val.

Nuo 18.10 val. per LTV – dvi puikios gyvo garso valandos: Gyčio Paškevičius koncertas „Kelias į tavo širdį“. Jei tikslas – širdis, jo galima siekti visais įmanomais būdais, pasitelkiant roką, romansus, popmuziką, lietuvišką bosanovą ir net keltiškus motyvus. G. Paškevičiui širdį atverti padės draugai – Arina, Ovidijus Vyšniauskas, Česlovas Gabalis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją