Cypa ir Gražkė kas vakarą įrodinėja, kad blondinė ir išmintis nėra svetimos sąvokos, bet ir ne tiek artimos, kad viena kitai trukdytų. Tik smalsus protas gali nuolat domėtis ne tik kasdieniais dalykais (pvz., kas su kuo ir kaip), bet ir kuo nors ne į temą (pvz., kas be ko ir kodėl). Ir tik smalsus protas gali atrasti atsakymus, įžvelgti dalykus, kurių nemato kiti (pvz., kiek už ką ir kuo).

Įgimtas smalsumas, enciklopedinės žinios apie Lietuvos elitą (pvz., kam po kiek ir kada) ir neblėstantis žavesys Cypai ir Gražkei suteikė daug ir įvairių gyvenimo progų, bet jos nepasinaudojo nė viena. Na, gal tik ta, kad su jomis dabar draugauja kitos žinomos Lietuvos blondinės: Gitarė Karaliūnaitė su šokėjomis, Natalija Zvonkė su visa „Yva“ ir trys iš keturių „69 danguje“ merginų.

Pasak LNK pranešimo, ketvirtoji pastarosios grupės mergina irgi draugauja. Tiesiog ji yra ne į temą – juodaplaukė. Kol kas.

LNK blondinės Cypa ir Gražkė jau ne vieną kartą (o du kartus) dovanojo žiūrovams išskirtinius koncertus, nes žino, kaip reikia švęsti. Bežiūrėdamos reklamas per televizorių, merginos nutarė, kad didžiausia šventė kiekvienais metais yra Nauji metai. O šventėje svarbiausia yra šventinė nuotaika. O šventinę nuotaiką sukuria šampanas. Bet šampanas be vaišių – eilinis savaitgalio vakaras blondinėms. Todėl išvada viena: šventėje svarbiausia yra maistas.

Pažiūrėjusios viena į kitą, Cypa su Gražkė nusprendė, kad bet koks kitas patiekalas būtų ne į temą, nes nėra baliaus be baltos mišrainės. Todėl Naujuosius metus blondinės sutiks, laukdamos LNK „Žydrojo žiburėlio“ ir ruošdamos „Baltą mišrainę su blondinėmis“.

Cypa ir Gražkė kviečia visus Naujiesiems Metams ruoštis kartu. „Baltos mišrainės su blondinėmis“ receptas: lygiomis dalimis į muzikinę laidą sudėti Gintarę Karaliūnaitę, „69 danguje“ ir „Yvą“. Viską sumaišyti su smagiomis dainomis. Pagardinti saldžiais bučiniais, švelniais apsikabinimais ir aštriomis replikomis. Viską užpilti gausiu juoko padažu. Pagal skonį įdėti ko nors ne į temą. Dar galima prisiminti majonezą ir žaliuosius žirnelius.

„Baltoje mišrainėje su blondinėmis“ yra labai daug vitaminų ir mineralų, naudingų jūsų organizmui prieš Naujametę puotą.

Speciali muzikinė laida „Balta mišrainė su blondinėmis“ - gruodžio 31d. prieš pat LNK „Žydrąjį žiburėlį“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją