Kadangi vakaro sumanymas buvo sukurti jausmą, kad ir šiapus, ir anapus ekrano esantys žiūrovai yra savi, koncerto metu scenoje pasirodė galybė šeimyninių duetų: broliai Kučinskai, dainininkė Birutė Petrikytė su dukra Andželika, Giulija su dukra Monika, pusbrolių Aliukų sesutė Silvija su dukra Asta, Natalija ir Deivydas Zvonkai.

Pirmagimio laukimo nuotaikomis gyvenantys dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir šokėjas Deividas Meškauskas scenoje sukūrė laimingos šeimos idilę: kūdikio besilaukianti atlikėja buvo apsupta mylimojo dėmesio ir rūpesčio tiek ja, tiek judviejų mažyliu.

Naujųjų vakaro karaliais scenoje būtų galima tituluoti lietuviškos estrados pažibą Rytį Ciciną, be kurio „Meilės laivo“ apsieina retas vakarėlis, ir populiarumo viršūnėje esantį dainininką Mantą – jų šou scenoje susilaukė bene griausmingiausių ovacijų, vyrai – šėlo, moterys – kartojo dainų žodžius ir kone braukė džiaugsmo ašaras.

Su Naujaisiais metais prie žydrųjų ekranų sutūpusius žiūrovus sveikino ir sėkmingų metų linkėjo Krašto apsaugos ministras Juozas Olekas, Konstitucinio teismo pirmininkas Egidijus Kūris, Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro vadovas Gintautas Kėvišas, televizijos ir kino kritikas Skirmantas Valiulis ir nemažai kitų vakaro svečių.

„Kad vaikai būtų laimingi, kad vyrai būtų turtingi, kad moterys būtų gražios, - laimingų 2008-ųjų palinkėjo dizainerė Jolanta Talaikyė. – Linkiu, kad moterų gražių akių blizgesio neužgožtų nei deimantai, nei blizgančios suknios“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją