Kūčiukais ir spanguolių kisieliumi kvepiantį švenčių maratoną gruodžio 24-ąją, pirmadienį, pradės speciali gyvenimo būdo ir gandų žurnalo „Paparacai.lt” laida 19.05 val., kurioje – visa šalies įžymybių istorijų puokštė. Laimos Paksienė išduos savo šeimos paslaptis, Dalius Mertinas prabils apie tvirtą Algirdo Brazausko žodį, o Vytautas Tomkus – apie meilės romaną su Vaiva Mainelyte.

Iš karto po jos, 20.15 val., nuotykių kupinai kelionei kvies ir į XX a. pradžią sugrąžins simbolinė ir kiekvienam artima istorija apie kareivį, keliaujantį į gimtuosius namus, – „Kareivis grįžta namo”. Pagrindinį vaidmenį šioje muzikinėje istorijoje atlieka Marijus Mikutavičius, netikėtus personažus įkūnija Egidijus Sipavičius, Gytis Balčiūnas, Natalija ir Deivydas Zvonkai, Stano, „69 danguje”, Veronika Povilionienė, Jonas Čepulis ir daugelis kitų garsių veidų.

Romantišką nuotaiką 21.30 val. pratęs kultinis filmas „Titanikas” su Leonardu DiCaprio ir Kate Vinslet. O po vidurnakčio, 1.15 val. nuotykiams kvies Jackie Chanas su „Smokingu”.

Kalėdų rytą, gruodžio 25-ąją, dovanų po eglute žiūrovai ieškos su šventinių animacinių filmų, populiariausių komedijų herojais. O vakare, 19.05 val., prie ekranų vėl kvies M. Mikutavičius ir šventinis žaidimas „Taip arba Ne”. Jame bus ne tik Kalėdų Senelis – Raimundas Šilanskas, kuris išdrįs derėtis su bankininku, gyva meškutė, o ir naujutėlaitis automobilis, kurį šventinėje laidoje galės laimėti vienas iš televizijos žiūrovų.

Neįsivaizduojančius antradienio vakarų be mistiškiausias istorijas narpliojančių „TV detektyvų” šįkart laidos kūrybinė grupė 20.15 val. įtrauks į „Kalėdinį detektyvą”. Paaiškės, kad gudriai pasinaudoję Lietuvos garsenybių patiklumu, Kalėdų Seneliais persirengę plėšikai sumaniai švarina jų namus. Į apsimetėlių žilagalvių senelių akiratį pateks ir „Sudaužytų širdžių klubo” vedėja Eglė Jackaitė. Nekantraujantiems sužinoti, ar bus demaskuota ši kalėdinė afera, laidos kūrėjai atskleidžia – taip, tačiau žada – bus rizika persmelktų kadrų, neperšaunamose liemenėse įstrigusių kulkų ir net gaudynių sraigtasparniu.

Na, o 21.30 val. TV3 žiūrovų laukia įspūdingiausia metų premjera – dviem Oskarams nominuotas veiksmo filmas „Žmogus – voras” su Tobey Maguiresu, Kirsten Dunst ir kitomis Holivudo įžymybėmis. Tai pritrenkianti nuotykių istorija apie našlaitį Piterį, svajojantį apie geresnį gyvenimą. Per vieną ekskursiją vaikinui įkanda genetiškai pakeistas voras ir Piteris įgyja įspūdingų voro savybių ir nusprendžia savo gyvenimą paskirti kovai su nusikalstamumu.

Gruodžio 26-ąją, trečiadienį, 19.05 val. prie ekrano kvies populiariausia TV3 publicistikos laida „Abipus sienos” su specialiai šventėms parengtomis istorijomis, o 20.15 val. – „Amžinojo variklio” pasaką žiūrovams seks laidos „TV pagalba” komanda. Per šventes gelbėtojai aplankys daugybę savo laidos herojų ir kartu su žiūrovais domėsis, kaip jiems sekasi.

Pakeliui gelbėtojus lydės kalėdiniai stebuklai ir mistiškos užduotys. Jiems netgi teks gelbėti Kalėdų Senelį, pakeliui praradusį visas dovanas. O 21.30 val. mažylio besilaukianti Jennifer Lopez pakvies kartu išgyventi romantišką istoriją „Tai nutiko Manhetene”. Iškart po šio filmo, 23.40 val., nugriaudės „2007 metų Pasaulio muzikos apdovanojimai”.

Ketvirtadienį, gruodžio 27-ąją, 19.10 val. – šventinis situacijų šou „Ačiū Dievui, atėjai”, kuriame improvizuos TV3 žvaigždynas: Vytautas Šapranauskas, Marijus Mikutavičius, Asta Baukutė ir Andrius Rožickas. 20.15 val. laidos „DZIN“ kūrybinė komanda net ir tuos, kurie jaučiasi suaugę, įtikins, kad nė vienas nesame išaugę iš pasakų.

Humoristinėje istorijoje „Kaip Mikė ir Knysliukas ieškojo, kur sutikti Naujuosius metus” Mikė – Raimundas Šilanskas ir Knysliukas – Karolis Sakalauskas papasakos, kodėl ežiuką nuolat gaubia rūkas, kodėl Batuotas Katinas prigirdė Pelenę, kuo dirba Raudonkepuraitė ir daug kitų nūdienos aktualijomis persmelktų ir po humoro kauke pasislėpusių istorijų.

Penktadienį, gruodžio 28 dieną, TV3 žiūrovų laukia net dvi įspūdingos premjeros. 20.40 val. be reklaminių intarpų į ekraną įsiverš linksmasis žmogėdra Šrekas šiemet pasirodžiusia juosta „Šrekas. Kalėdų bumas”, o 21.10 val. – pasaulį pakerėjęs filmas „Elektra” su žaviąja Beno Afflecko žmona Jennifer Garner.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją