Abu kovingai nusiteikę žiniasklaidos atstovai demonstruos kūrybines galias kurdami priežodžius, taisydami kolegų stiliaus klaidas, nepasididžiuos mesteldami vieną kitą pastabėlę ir savo kalbai. LTV laidos „Henrikas Vaitiekūnas. Būna ir geriau“ vedėjas ir „Atgimimo“ vyriausioji redaktorė rodys taisyklingos tarties sugebėjimus ir, aišku, stengsis panaudoti visas turimas žurnalistų mėgstamo kirčiavimo žinias, teigiama LRT pranešime spaudai.

Kuris kuriam nušluostys nosį – patirtimi ir humoro jausmu išsiskiriantis televizininkas Henrikas ar veržlumo ir kovingumo nestokojanti spaudos žurnalistė Indrė? Tai bus aišku ateinantį ketvirtadienį, gruodžio 20 d. 19 val. 30 min. „Žodžių kišenės“ laidoje, kuri rodoma per antrąjį Lietuvos televizijos kanalą. Vedėja Lina Smolskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją