Nuo vaikystės chore ir „Dainų dainelėje“ dainavusi, vėliau įrašiusi keletą dainų tik artimiesiems savo žmonėms, I.Budrienė prisipažino dvejojusi, ar dalyvauti šou. „Nepasitikėjau savo jėgomis ir dabar nepasitikiu, bet mane visi palaiko, skatina, partneris sakė padės“, - savo jausmais dalinosi verslininkė.

Tuo tarpu Jonas, vos gavęs pasiūlymą, savęs tik paklausė, ar turės dar galimybę kur nors dainuoti tokias dainas, kurias galės atlikti šou, ir iš karto suprato, kad verta.

Vienas dainuos, kitas – šoks

Kol kas pora buvo susitikusi tik vieną kartą, tačiau vienas kitam paliko gerą įspūdį. „Inga – nepiktybiškas žmogus, neturi ji nepagrįstų principų ir jeigu jai gerai dainuoti su manimi, kodėl turėtų būti blogai man? Kontrastas, bet patiems įdomiau,“ – šypsojosi Jonas.

I.Budrienei jos partneris buvo didelė staigmena, nes Jonas, pasak jos, yra jaunas vaikinas, grojantis „kitokiu“ muzikos stiliumi, tačiau susitikusi su juo, dabar gali drąsiai sakyti: „Gal taip geriau nei du vienodi žmonės. Aš sakiau, Jonai, tu užglaistyk tuos mano nusidainavimus balsu, o aš jau - įvaizdžiu, kostiumais, šokiu,“ – pasakojo dėl šou net šokių pamokėles pradėjusi lankyti moteris.

Puse dainų rinksis patys

Vasario mėnesį startuosiančiame šou iš žinomų atlikėjų ir scenoje nedainuojančių jų partnerių lūpų išgirsime gerai visiems pažįstamus rokabilio, rokenrolo, roko, bliuzo, kitų muzikos stilių hitus, pavyzdžiui, Elvio Prestley, Johno Lennono dainas.

Pasak Jono, „Lietuvos dešimtukas“ suteiks galimybę atlikėjams pasirinkti puse savo atliekamo repertuaro patiems. Jonas ir Inga jau yra numatę keletą grupių, kurių kūrinius ketina dainuoti.

„Savaime aišku, kad „The Rolling Stones“, galvojame apie Johną Lee Hookerį, gal net apie Jimmy Hendrixą. Jeigu jau dainuoti, tai jo hitą „Hey Joe“. Nedainuosime, tikiuosi, „ABBA“. Teks abiems rasti kompromisą,“ – pasakojo atlikėjas. Jonas susižavėjęs ir Johno Lennono „Imagine“.

Inga taip pat įsitikinusi, kad suderinti repertuarą jiems pavyks. „Jonas, aišku, išsirenka sunkesnes dainas, aš sakau ne ne, bet jis prie manęs labai derinasi. Aišku, jam svarbiausia, kad aš sudainuočiau, nes jis sudainuos bet ką,“ – pasakojo būsima „Lietuvos šokių dešimtuko“ dalyvė.

„Vienintelis dalykas, kuris mane labiausiai glumina ir dėl ko vyksta diskusijos – verstiniai lietuviški tekstai. Aš už tai, kad originalo kalba būtų dainuojama,“ – savo poziciją išreiškė jis.

I.Budrienė važinės iš Kauno

Kiek sunkiau bus suderinti poros repeticijas. Dažniau savo laiką aukoti teks Kaune gyvenančiai verslininkei. Artimi draugai I.Budrienei siūlė nuomotis butą Vilniuje, tačiau moteris tam nesiryžta.

„Sesė gyvena Vilniuje, pernakvosiu, jeigu reikės. Vis tiek šeima Kaune, vis tiek reikės važinėti atgal. Jau pripratau - dalyvaudama laidoje „Klasė“ prisivažinėjau. Negali atsiduoti vien tik dainavimui, yra gi kitų darbų, aišku, nieko papildomai nebesiimsiu, jau užteks“, - juokėsi ji.

Kol kas moteriai svarbiausia išsigydyti balso stygų uždegimą, kuris moterį kamuoja jau pusmetį. „Tikiuosi, kad pasveiksiu arba dainuosiu labai storu balsu. Prie Jono tiks,“ – juokėsi ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją