„Šok su žvaigžde!“ penktadienio vakarą Kėdainiuose priminė legendines „Žalgirio“ ir „CASK“ finalines rungtynes. Įsiaistrinę žiūrovai skandavo savo numylėtinių vardus ir švilpė, kai išeidavo nemėgstama pora.

Šįkart šokių tema buvo „Laikmečiai“. Inga Stumbrienė su partneriu Artūru Vilkanecu žiūrovus nukėlė į senovės Romą, kur vykdavo gladiatorių kovos.

„Inga tikrai tobulėja, bet jai per daug sunku konkuruoti su poromis, kurios repetuoja jau nuo projekto pradžios... Juk Inga atėjo tik į devintąją laidą. Tačiau nuolaidų būti negali, čia pat jau finalas“, - po Rolando Pakso dukters šokio kalbėjo turnyro teisėja tarptautinės klasės šokėja, „Kristinos šokių namų“ vadovė Kristina Sliesoraitienė.

Žiuri šiai porai skyrė paskutinę, ketvirtąją, vietą. Žiūrovai už I. Stumbrienę ir A. Vilkanecą balsavo 3080 kartų. Sudėjus komisijos ir žiūrovų balsus, pora atsidūrė paskutinėje vietoje ir paliko šou.

Leonardas Pobedonoscevas ir Viktorija Kunauskaitė atliko romantišką valsą, sukurtą devynioliktojo amžiaus nuotaika. Jie pakerėjo žiuri, kuri porai skyrė pirmąją vietą. Tačiau šią porą žemyn nuleido televizijos žiūrovai, balsavę tik 2095 kartus. Tad Leo su Viktorija atsidūrė priešpaskutinėje vietoje. Karina Krysko ir Saulius Skambinas visus nukėlė į ateitį. Už kosminį šokį komisija jiems skyrė antrąją vietą. Pridėjus žiūrovų balsus (2839) ši pora atsidūrė toje pačioje vietoje, kaip ir Leo su Viktorija – priešpaskutiniai. Kadangi abi poros surinko vienodai taškų, aukščiau pakilo pora, gavusi daugiau žiūrovų balsų, t.y . Karina ir Saulius.

Verslininkas Vladimiras Romanovas su Sandra Kniazevičiūte pasirinko pokario laikus, žiuri jų šokį įvertino trečiąja, priešpaskutine vieta. Tačiau žiūrovai už šią porą balsavo neįprastai aktyviai – net 6640 kartų. Todėl Vladimiras su partnere šypsojosi – jie pakilo į pirmąją vietą.

Šou liko tik trys poros, tad kitoje laidoje išaiškės, kurios dvi finalininkų poros kausis dėl pagrindinio prizo. Viską lems tik žiūrovų balsai. Kas bus tie laimingieji? Nuoširdusis atlapaširdis romantikas Leo su žaviąja Viktorija? Ar saldžioji Karinos ir Sauliaus porelė? O gal tai bus vienas turtingiausių Lietuvos žmonių Vladimiras Romanovas? Nuspręs žiūrovai.

„Šok su žvaigžde!“ – penktadienį, 19.10 val., per LNK.