Atlikėjai – Rapolas Tamuliūnas, Andrius Bialobžeskis, Asta Baukutė, Aistė Smilgevičiūtė, grupė ŽAS, šokų grupė „Gama“. Rengėjai garantuoja, kad spektaklis bus azartiškas – jame dalyvaus kaskadininkų komanda.

Lietuvos televizijos koridoriuose tvyranti pasirengimo Kalėdoms nuotaika netrukus persikels ir į eterį, rašo LRT.

„LTV Kalėdos bus šviesios ir saulėtos“, – sako laidų vedėjai, režisieriai ir montuotojai, ką tik baigę rengti specialius Lietuvos televizijos sveikinimus žiūrovams. Kasdien nuo gruodžio 3 dienos žiūrovams savo širdis atvers ir saulėtų Kalėdų linkės geriausių LTV laidų vedėjai.

„Kalėdos – toks laikas, kai daryti gera galime nesusimąstydami – kodėl. Tiesiog todėl, kad dalyti dovanas yra smagu. Skubėkime dalytis džiaugsmu su visais“, – ragina „Bėdų turgaus“ ir „Gustavo enciklopedijos“ vedėjai Edita Mildažytė ir Audrius Rakauskas.

„Reikia pakalbėti“ vedėjai Beata Nicholson ir Vytenis Pauliukaitis – racionalesni: „Kur bebūtum, ką bedarytum, yra laikas, kai reikia sustoti.... nes ateina šventė – ateina saulėtos Kalėdos – kurias kiekvienas turim susikurti pats ir pasidalyti su kitais. Kurkime šventę kartu“.

Kalėdos – meilės šventė, primena „Lietuvos šokių dešimtuko“ vedėjai Laura Imbrasienė ir Rolandas Vilkončius: „Mylėkite ir būsite mylimi... šiandien, rytoj ir ištisus metus. Tik su meile į širdis ateina šventė“.

LTV vedėjų sveikinimus eteryje lydės specialiai sukurta nuotaikinga daina „Saulėtos Kalėdos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją