Du komisijos nariai iš šešių pasisakė prieš Audriaus grąžinimą, keturi buvo už. Šįkart komisiją sudarė Arūnas Valinskas, Marius Berenis – Tru, Vytautas Juozapaitis, Raigardas Tautkus, Andrius Rimiškis ir Merūnas Vitulskis. Pastarasis ir sukvietė komisiją į posėdį – užstojo iškritusį Audrių.

Merūno nuomone, Audrius vertas likti, nes dar neatsiskleidė. „Jis dar nepasakė visko, ką turi pasakyti. Tikiu, kad jis tai padarys“, - sakė Merūnas. Tru palinkėjo Audriui daugiau kurti: „Linkiu kūrybos, nes jis truputį apleido ją“. V. Juozapaitis akcentavo, kad Audrius – jaunas, labai mandagus, kultūringas jaunuolis.

Tuo tarpu A. Valinskas kreipėsi į likusius „keliukus“: „Jūs turite apsispręsti, už ką skiriate simpatijas ir antipatijas. Anksčiau dėdavote minusus už netiksliai sudainuotą natą, dabar – dėl kažkokių intrigų. Nustokite žaisti ir imkite dainuoti, šokti, repetuoti. Aš ne veltui šeštadienį jus perspėjau, kad jūsų laukia ne vienas siurprizas“, - kalbėjo A. Valinskas, ir „keliukų“ veiduose atsirado nerimo žymių.

Praėjusią savaitę prasidėjusios staigmenos tęsiasi. Šią savaitę pliusų – minusų vakaras vėl bus neįprastas. Vieną iš dviejų senbuvių, kovosiančių dėl išlikimo, išrinks „Kelio į žvaigždes 3“ naujokai Eglė, Vėjas ir Berneen.

Kadangi naujokai šią savaitę nebeturi neliečiamybės, antrasis karštojo mikrofono savininkas bus išrinktas iš jų. Tą nelaimingąjį išrinks pasitarę senbuviai. Taigi šeštadienį laukia netikėta dvikova – senbuvis (arba senbuvė) prieš naujoką (arba naujokę).

Beje, dar viena detalė: grįžusiam Audriui KĮŽ 3 komisija pavedė slaptą užduotį. Kol kas niekas nežino, kokią.

„Kelio į žvaigždes 3“ dienoraščiai – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 20 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją