Viešųjų ryšių kompanijai vadovaujanti Vita su liūdesiu tikino, kad tai, ar šoks baudos šokį kitą šeštadienį, sužinos tik trečiadienį, kai jos partneris Andrius Uksas apsilankys pas gydytojus. Tačiau, ar jie grįš į „Šokių dešimtuką“, nuspręs televizijos žiūrovai.

Tuo tarpu dainininkei N.Zvonkei galvos dėl žiūrovų balsų sukti nereikės – ar ji šoks, jau šiandien po pirmųjų repeticijų nuspręs pati. Jei gerai jausis, Lietuvos televizija ją priims išskėstomis rankomis.

Nelaimės skiriasi

„Natalijai atsitiko nelaimė, tikra nelaimė, o A.Uksas atėjo į šou turėdamas sveikatos problemų, apie kurias tiesiog tylėjo. Jeigu jis mums pirmadienį būtų pranešęs, kad nešoks ir eis pas gydytoją pasitikrinti stuburo, per savaitę mes su mokytoju Kęstučiu Andrijevskiu Vitai būtume radę naują partnerį. O jie apie šią problemą pranešė vėlų ketvirtadienio vakarą, todėl ir šoks baudos šokį“, – paklausta, kodėl ne visiems dalyviams teisės grįžti į šou vienodos, aiškino vyriausioji LTV prodiuserė Indrė Ciesiūnienė.

Ji pridūrė, jog su Natalija yra sutarta, kad jei iki lapkričio 24 dienos ji nepasirodys projekte, bus išmesta be jokių baudos šokių.

Piktinasi iš baimės?

Kai maždaug prieš mėnesį dėl lūžusios rankos ir trūkusio plaučio Natalija nepasirodė „Šokių dešimtuke“, didelio nusivylimo tarp jos varžovų lyg ir nebuvo. Niekas apie nelaimę nekalbėjo, o paklausti, ką mano apie įvykį, dalyviai šaltais veidais kartojo: „Žinoma, gaila jos.“

Pasidomėjus, ar lankė ligonę, suskubdavo keisti temą. Įtarimus dėl piktokos konkurencijos patvirtino ir I.Ciesiūnienė, ji pripažino, kad daugelis dalyvių Natalijos esą paprasčiausiai bijo.

„Kol kas nesuprantu, ar dalyviai maištauja dėl nelygių merginų grįžimo į šou sąlygų, ar dėl to, jog nenori, kad grįžtų Zvonkė, mat ji buvo lyderė. Su laidos vedėja Laura Imbrasiene kalbėjome, kad į finalą nori pakliūti visi, nors lyderiai jau aiškūs. Visi nori laimėti, net tie, kurie šoka silpniausiai. Yra kaip yra“, – baigdama pokalbį atsiduso prodiuserė.