O nuo antradienio, lapkričio 13 dienos, įprastu metu pamėgtąjį serialą pakeis naujutėlaitė meilės istorija „Marina” su garsiu ne tik serialų, bet ir Holivudo kino juostų aktoriumi Manolu Cardona ir tituluota aktore bei dainininke Sandra Echeveria.

Lotynų Amerikos gražuolis M. Cardona šiuo metu kaip tik filmuojasi kitų metų rugpjūtį didžiajame ekrane pasirodysiančioje nuotykių komedijoje „Į pietus nuo sienos” („South of the Border”) kartu su Holivudo žvaigždėmis Salma Hayek, Drew Barrymore, Jamie Lee Curtis, Andy Garcia ir kitomis garsenybėmis.

Seriale „Marina” M. Cardona vaidina nelaimingai vedusį, į klasikinį kostiumą įspraustą ir vandens sportu besižavintį Ricardą Alarconą Moralesą. Ricardas įsimyli netikėtai jo gyvenime pasirodžiusią mielą ir drąsią merginą Mariną. Pragyvenimui ji užsidirba vairuodama turistų laivą Akapulke. Netikėtai mirus merginos mamai, jos gyvenimas sugriūna. Neteisėto jos tėvo brolis pasiima Mariną gyventi į savo elegantiškus rūmus.

Naujuose namuose Marina susiduria su blogiu ir neapykanta, tačiau nepaisant visko, ji randa užuojautą ir gerojo multimilijonieriaus globą. Šiuose prabangiuose rūmuose įsižiebia Marinos meilė Rikardui.

Tačiau netrukus įsimylėjėliai įsitikina, kad laimė nėra taip lengvai pasiekiama…

Karšta kaip Akapulko saulė naujoji meilės istorija seriale „Marina” su Holivudo gražuoliu Manolo Cardona ir žaviąja aktore ir dainininke Sandra Echeveria – nuo lapkričio 13-osios kiekvieną darbo dieną, 16.40 val. per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją