Aida pakeitė dieną prieš varžybas ranką susižeidusią Simoną Jakubėnaitę. Vilija lenktynėse po visų važiavimų užėmė trečią vietą, o antra liko jos kolegė Asta Pilypaitė.

Į prizinį trejetuką nepateko „Funky“ narė Beata.

Pasak laidos kūrėjų, vyrų grupėje netikėta kova užvirė tarp brolių Baumilų – dainininkų Vaido ir Dūnio. Finalo metu paaiškėjo, kad greitesnis yra Dūnis.

Brolio užimta pirma vieta džiaugėsi ir Vaidotas Baumila, likęs trečias. Antrą vietą pelnė prodiuseris Aras Vėberis, varžybų metu visą laiką tvirtinęs, kad važiuoja tik savo malonumui ir nesiekia žūtbūtinės pergalės šiame ralyje.

Ketvirtas finale liko BTV laidos "Namų darbai" vedėjas Linas Laucius.

BTV laidos “Autopilotas” pirmą kartą surengto žvaigždžių ralio metu iš viso varžėsi 16 žinomų muzikantų ir televizijos laidų vedėjų. Jiems šturmanavo patyrę lenktynininkai Aurelijus Simaška ir Audrius Šošas.

“Autopiloto” “Žvaigždžių ralio” paskutinių važiavimų įspūdžiai – jau kitą sekmadienį, lapkričio 4 dieną, 9.30 val. per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją