„Cha, jie tikrai nežinojo, kur eina. Jie net nenutuokė, kas jų laukia. Ir niekaip negalėjo patikėti tuo, ką mato!” – netveria džiaugsmu velnias.

„Karštakošio” išbandymo Dunis laukė ramiai ir tikėjosi, kaip pats sakė, pamatyti karpomus ar kitaip niokojamus kokius nors asmeninius daiktus. Tačiau staigmena, kurią jam pateikė kūrybinė grupė kartu su Dunio mama, išvertė iš koto visus tuo metu studijoje buvusius žiūrovus ir laidos dalyvius. O pats Dunis, išvydęs filmuotą medžiagą, prarado kalbos dovaną.

Kokia buvo Dunio reakcija į savo vaikystės išdaigas? Kieno nagą savo lovoje rado Soliaris? Kuris iš atlikėjų, išpirkdamas nuodėmes, turėjo padainuoti Minedo dainą? Kokią muziką iš tikrųjų labiausiai mėgsta Lukas? Paaiškės jau pirmadienio vakarą per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją