Ketvirtadienio vakarą tiesioginiame „Kelio į žvaigždes 3“ eteryje ir komisija, ir televizijos žiūrovai nusprendė, kad Grūdas nevertas tęsti kelionės į žvaigždes. Tačiau kai jau atrodė, kad istorija baigta, į posėdį netikėtai įsiterpė Dūmas: „Su Grūdu santykius norėčiau išsiaiškinti scenoje“.

Šį šeštadienį prie karštųjų mikrofonų susikaus ne Romas su Anatolijumi, o Grūdas su Dūmu. Specialioji KĮŽ 3 komisija pritarė Dūmo iššūkiui – muzikiniame realybės šou santykius aiškintis dera scenoje, o ne užkulisiuose, rašoma projekto pranešime.

A. Valinskas pabrėžė, kad nei Grūdui, nei Dūmui iškritimo atveju nebus suteiktas šansas sugrįžti, tad dvikova Plungėje turėtų būti išties atkakli.

Specialiąją komisiją šįkart sudarė Arūnas Valinskas, Marius Berenis Tru, buvusių „Kelio į žvaigždes“ sezonų laimėtojai Andrius Rimiškis bei Merūnas Vitulskis, „keliukų“ mokytojai Česlovas Gabalis ir Ronata Balkaitienė.

Č. Gabalio nuomone, Grūdas – dar labai jaunas, o jaunystė – kvailystė. „Tačiau ne visi mes jaunystėje kvailiojame“, - paprieštaravo A. Valinskas. Tru pabrėžė, kad Grūdas padorumo ribas peržengė jau ne pirmą kartą: sykį jau gavęs geltonąją kortelę, jis nesusivaldė darsyk.

R. Balkaitienės įsitikinimu, pernykščiame „Kelyje į žvaigždes“ Grūdas buvo „visai kitas žmogus nei šiemet“, o A. Rimiškis padūsavo, kad suprantąs, jog kartais labai sudėtinga uždarytam tarp keturių sienų susivaldyti.

Pats Grūdas jau nebelabai turėjo, ką pasakyti: „Esu pacaniokas iš gatvės, ir esu pripratęs prie tokių žodžių, kokiais pats svaidžiausi tą ketvirtadienį“.

A. Valinksas griežtai Grūdui dar kartą priminė, kad muzikanto statusas nesuteikia galimybės žeminti kitų dalyvių.

Po slapto balsavimo paaiškėjo, kad keturi komisijos nariai pasisakė prieš Grūdo grąžinimą, du – už. Septintasis buvo žiūrovų balsas: 1729 kartus balsuota už grąžinimą, 2674 – prieš.

Tapo aišku, kad Grūdui baigėsi kelias į žvaigždes, tačiau netrukus į posėdžių salę įžengė Dūmas ir tvirtai prabilo: „Grūdai, ar sutinki anuliuoti šios savaitės pliusų – minusų vakaro rezultatus ir stoti dvikovon su manimi – kad visiems laikams išsiaiškintumėme, kas yra kas?“.

Grūdas iš pradžių muistėsi, tačiau tuomet, kai komisija pritarė Dūmo iššūkiui, tepasakė: „O kas man belieka... gerai, kovosime“.

Primename, kad praėjusį ketvirtadienį nežabotas pyktis prasiveržė iš „Kelio į žvaigždes 3“ antramečio Grūdo po to, kai Dūmas išdrįso viešai pareikšti atvirą nuomonę apie jį.

Dūmas vienintelis iš visų „keliukų“ išdrįso viešai sukritikuoti apsimetėlišką Grūdo elgesį realybės šou. Pabradės rokeriui tai nepatiko: „Kai būsime laisvi, aš jį pasigausiu, ir jis pasigailės, kad gimė“. Vaikinas rusišku nusikaltėlių žargonu kartojo, kad „pakas Dūmą, kai tik bus galimybė“.

Už tokį elgesį Grūdas iki šio ketvirtadienio buvo pašalintas iš šou.

Šeštadienį 19.05 val. – netikėta Grūdo ir Dūmo dvikova Plungėje ir tiesiogiai per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją