Viskas prasidėjo nuo to, kai gražia figūra pasižymintis Milano nusivedė merginas į sporto klubą. Sveikata ir grožiu besirūpinantis Milano norėjo ir dalyves įtikinti sporto nauda ir malonumu.

Deja, ne visoms merginoms tai pasirodė labai patraukli pramoga Galbūt pabūgusi, kad nubėgs makiažas, o gal tiesiog nenorėdama pasirodyti per silpna svarsčių kilnojimo rungtyse ir aerobikos čempionate, viena šou dalyvių ėmė ir pabėgo pasakiusi, kad „nekenčia sporto“.

Milano liko dvi išeitys: tęsti žaidimą arba tęsti žaidimą. Tačiau tik susiradus naują dalyvę. Šią užduotį vieniša žvaigždė pavedė atlikti likusioms merginoms. Kaip joms sekėsi užverbuoti naują pasimatymų šou dalyvę tiesiog Vilniaus gatvėse, stebėkite per „Tango TV“. Šou rengėjai išduoda, kad merginos kaip tikros moterys ieškojo kuo negražesnės konkurentės.

Tačiau ar tokią priims Milano?

„Vieniša žvaigždė“ – kiekvieną darbo dieną, 21.30 val. per “Tango TV”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją