Panevėžiečiui D. Ožalui ir jo partnerei Rasai Židonytei nuo pat LNK šokių turnyro „Šok su žvaigžde“ pradžios nesisekė: skubėdami į repeticijas jie dukart pateko į avarijas, Dainius susirgo gripu ir tiesioginiame televizijos eteryje šoko turėdamas temperatūros.

Nors Dainius labai stengėsi padedamas Panevėžio klubo „Rumba“ trenerių Dariaus ir Rasos Norumų, teisėjai jo šokius visąlaik vertindavo mažiausiais balais. Bet iki šiol porai pavykdavo išlikti šokių turnyre, nes juos palaikė žiūrovai.

Ir šį kartą teisėjai Dainiui buvo negailestingi. Jų nesužavėjo įspūdingai paruoštas poros kvikstepas ir šokėjai vaikučiai, nuotaikingai papildę Dainiaus ir Rasos šokį. Deja, susumavus teisėjų ir žiūrovų balsus, šiai porai teko palikti šou. Žiūrovų skambučių nepakako „ištraukti“ šią porą į kitą „Šok su žvaigžde“ etapą.

Paskutiniame etape daugiausiai teisėjų balų – 26 - gavo dainininkė Karina Krysko ir Saulius Skambinas, sušokę rumbą. Pora pasirinko jiems labai tinkantį japonišką įvaizdį. Karinos makiažas, puikus geišos kimono ir vėduoklė sukūrė neįtikėtiną įspūdį, patys dalyviai žvelgdami į ją šnabždėjosi: “kaip tikra geiša”.

Nors teisėjai skyrė maksimalų balų skaičių, tačiau dešimtukų pagailėjo, nepaisant to, kad šios poros šou buvo ne tik įpūdingas, bet ir techniškai sudėtingas.

Net trys „Šok su žvaigžde“ poros surinko po 25 balus: renginių organizatorė Kristina Kaikarienė su Tadu Ivašausku, “Mango“ grupės narė Viktorija Perminaitė su Andriumi Butkumi bei verslininkas Vladimiras Romanovas su Sandra Kniazevičiūte.

Dainininkas Alanas Chošnau ir Iveta Paurytė šį kartą surinko tik 24 balus. Šį kartą šokėjai pasirinko Niujorko temą. Alano personažas automatu visus „iššaudė“ ir, įėjęs į Niujorko barą, susipažino su seksualia dama Iveta. Pora atliko temperamentingą kvikstepą.

Kai tiesioginio LNK “Šok su žvaigžde” eterio metu Kėdainiuose į salę įžengė greitosios pagalbos brigada, visi tikrai pagalvojo, kad laidos vedėjai Editai Daniūtei jau atėjo laikas gimdyti.

Bet Edita jautėsi puikiai, o pagalbos prireikė Stanislovui Buškevičiui. Besimokydamas pasadoblį, jis nuolat kartojo vieną junginį, kuriame reikia kristi ant kelių, ir jau per repeticiją juto skausmą. Krentant ant kelio repeticijos metu Stanislovą nutvilkė nepakeliamas skausmas ir atsitojęs jis prasitarė, kad negali paeiti.

Gydytojai nieko gero nežadėjo. Suleidę nuskausminamųjų, jie siūlė Stanislovui nerizikuoti ir nešokti. Tačiau dalyvio tai nesustabdė, ir šokio pabaigoje jis atliko tai, kas buvo suplanuota - dramatiškai krito ant kelių prieš partnerę.

Neaišku, ar toliau pamatysime Stanislovą šokantį, tai paaiškės po vizito pas gydytoją ir rentgeno nuotraukos. Gydytojai įtaria, kad trūko meniskas, tačiau Stanislovas į tai tik numojo ranka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją