Tačiau Giedrė pokalbio metu pati sau prieštaravo, tad taip ir liko neaišku – lieka ji televizijoje ar ne.

„Situacija bloga“

– Giedre, kaip gyvensite be televizijos? – tiesiai šviesiai G.Rusytės paklausė dienraštis L.T.

– Kodėl nusprendėte, kad manęs nebebus televizijoje? Ar pirmadienį nematėte laidoje?

– Girdėjome, jog daugiau joje nepasirodysite...

– Na, taip. Baisiausiai susipykau su S.Bartkumi (laidos prodiuseriu Sauliumi Bartkumi – aut. past). Labai blogai. Prasta situacija. Dėl ko susipykome? Dėl visokių asmeninių reikalų. Dabar tokia nepaaiškinama situacija, jog net negalėčiau pakomentuoti. Niekas niekam nepriekaištavo, nesimušėme, nesibarėme ir nežadame toliau bartis.

Patvirtinti negalėjo

– Tai kaip dabar gyvensite be televizijos? Turite kitų pasiūlymų ar kol kas darysite pertrauką?

– Planų apstu. Turiu įvairiausių pasiūlymų ne tik iš televizijos. Bet tikriausiai liksiu televizijoje. Bent artimiausiu metu nepabėgsiu.

– Tai galite patvirtinti, jog laidos „Paparacai.lt“ nebevesite?

– Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Tai painus atsakymas, tačiau tiesiai šviesiai į klausimą negalėčiau atsakyti.

– Kalbama, jog iš laidos jus nori pašalinti dėl nesibaigiančių kelionių į užsienį.

– Čia gandai, mes iš to labai juokiamės. Nei gerbiamas S.Bartkus, nei kūrybinė grupė nežino, kaip bus toliau. Vienas Dievas žino. Šiandien esu čia, o po mėnesio gal būsiu kitur. Gali būti, jog greitai išvažiuosiu į užsienį.

Prodiuseris paneigė

Laidą prodiusuojantis S.Bartkus tikino, jog Giedrė ir toliau bus TV3 paparacė.

„Blogi gandai. Kodėl ji turėtų nebevesti laidos? Iš kur gavote tokios informacijos? Nueikite į Kalvarijų turgų – dar ne tokių dalykų prisiklausysite“, – piktai kalbėjo prodiuseris.

Paklaustas, dėl ko apsipyko su G.Rusyte, Saulius dar labiau įsiuto. „Tai yra visiškas briedas, absoliutus. Aš tiek tepasakysiu. Nei aš pykstuosi su kuo nors, nei nesipykstu. Mes dirbame, o ne aiškinamės santykius“, – išrėžė S.Bartkus ir skubėjo atsisveikinti.

Atlanta nekomentavo

Kai kurių žinomų moterų pozicijos televizijoje silpnėja, tačiau tai atveria kelią į ekranus kitoms žvaigždėms. Dienraštį L.T. pasiekė informacija, kad Elena Puidokaitė-Atlanta laikoma realiausia kandidate pakeisti prieš kurį laiką iš laidos „Paparacai.lt“ pašalintą A.Jagelavičiūtę.

„Turbūt žinote daugiau už mane. Nieko nekomentuosiu“, – nebuvo linkusi atvirauti neseniai į muzikos sceną grįžusi dainininkė.

Tik bimbinėja

A.Jagelavičiūtė tvirtino šiuo metu neturinti jokių planų bent dviem savaitėms.

„Net nežinau, ką veiksiu šiandien, – paklausta apie artimiausius planus sakė Agnė. – Pastaruoju metu nieko kito neveikiu, tik bimbinėju, skaitau knygas, einu į teatrus. Išsirašiau dviejų savaičių atostogas. Tiek laiko nieko neveikti bus puiku, bet nenorėčiau užsisėdėti.“

Buvusi laidų vedėja teigė nieko nežinanti ir apie artimiausius darbo planus. Į kalbas, esą po atostogų dirbs naujoje stilisto Kęsto Rimdžiaus madų laidoje per BTV, moteris tik numojo ranka.

Agnė savo patirtimi, ką veikti atsiradus tiek daug laisvo laiko, artimu laiku galbūt galės pasidalyti su R.Ražanauskiene. Neseniai spaudoje pasirodė pranešimų, jog televizijos laidoje „Sudaužytų širdžių klubas“ galime nebeišvysti vienos iš vedėjų R.Ražanauskienės.