Beliko žiūrovų balsas. O šie, rodos, buvo vienos nuomonės. Evelina laimėjo triuškinančiu skirtumu – 915 žiūrovų balsavo prieš ir net 4946 – už Evelinos sugrįžimą.

Šeštadienį Anykščių salė užė iš džiaugsmo – Evelina daugiau nei penkių tūkstančių balsų skirtumu pralaimėjo išlikimo kovą Grūdui, tačiau netrukus žiūrovai nuščiuvo: pasigirdo trimitai, reiškiantys, kad Evelinos istorija dar nesibaigė.

Trimitai reiškia, kad vienas iš slaptosios KĮŽ 3 komisijos narių užstojo pralaimėtoją ir norėtų ją matyti toliau keliaujančią į žvaigždes. Tas vienas šįkart buvo žvaigždžių vadybininkas Marius Berenis – Tru. Jis išnaudojo savo teisę užstoti pralaimėtoją dėl trijų priežasčių: „Pirma, niekas nesitikėjo, kad tai būsiu aš. Antra, man gaila pirmojo iškritusio dalyvio, nesvarbu, kas jis bebūtų. Išnaudoti savo balsą mane paskatino ir tai, kad Evelina turi didžiulį palaikymą. Pirmosios dvikovos metu surinkti 11 tūkst. balsų ne kiekvienas sugeba“, - sako Tru. Aikštingoji kaunietė Grūdui pralaimėjo rezultatu 16314 : 11307.

Be Tru, komisiją dar sudaro ankstesnių „Kelio į žvaigždes“ sezonų laimėtojai Andrius Rimiškis ir Merūnas Vitulskis, taip pat šou vedėjas Arūnas Valinskas, „keliukų“ mokytojai dainininkas Česlovas Gabalis ir muzikos prodiuseris Raigardas Tautkus.

„Ačiū Tru. Manau, Evelina išties turi teisę grįžti“, - atvirame komisijos posėdyje pirmadienį kalbėjo vienas komisijos narių, Evelinos dainavimo mokytojas „Kelyje į žvaigždes 3“ Česlovas Gabalis. „Ji per trumpai čia pabuvo“, - jam pritarė ir R. Tautkus. A. Valinsko nuomone, Evelina į šou įneša daugiausiai destrukcijos iš visų dalyvių, yra sudėtingo charakterio.

Būtent todėl, šou vedėjo nuomone, dauguma žiūrovų šeštadienį balsavo ne už Grūdą, o prieš Eveliną.

Pati Evelina komisijos posėdį tiesiogiai per LNK stebėjo savo namuose Kaune. Šiuo metu ji jau keliauja į Vilnių – šį vakarą mergina sugrįš į realybės šou patalpas. Nežinia, ar draugiškai ją sutiks kolegos, bet sužinoję žiūrovų sprendimą, visi „keliukai“ plojo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją