„Nusprendėme publikai kol kas pristatyti tik merginas, o joms gal kiek nedrąsu pirmą kartą pasirodyti tokiai didžiulei auditorijai. Todėl naujosioms dalyvėms pagalbos ranką mielai ištiesė buvę „Kelio į žvaigždes1“ ir „Kelio į žvaigždes 2“ vaikinai. Atidarymo koncerte žiūrovų laukia ne vienas įdomus duetas“, - sako „Kelio į žvaigždes 3“ prodiuserė Laura Užupienė.

Šiuo metu naujosios dalyvės jaudinasi - jų laukia pirmasis koncertas, o televizijos žiūrovų – pirmoji rimta akistata su naujosiomis „keliukėmis“, rašoma LNK pranešime.

Šou atidaryme su dalyvėmis pasirodys ir praėjusiais metais pasitraukti turėjęs Grūdas, kuris jau susikrovė lagaminus ir šiemet vėl gyvens realybės šou patalpose. Organizatoriai jam suteikė tokią teisę, kadangi vaikinas „Kelią į žvaigždes 2“ turėjo palikti dėl ligos – balso stygų uždegimo.

Pirmąją realybės dokumentikos savaitę Grūdas praleis tik su septyniomis panelėmis. Vaikinai prisijungs tik po savaitės.

Žiūrovai koncerte Panevėžyje išgirs visiškai naujų dainų. Grūdas duetu trauks su Vilija, o Radži šįkart tikriausiai neklaus, ką daryt, nes su juo dainuos naujoji dalyvė Skaistė – nuolat besišypsanti ir daug kalbanti panelė. Žiūrovų laukia ir daugiau duetų.

Scenoje taip pat pasirodys „Kelio į žvaigždes 1“ nugalėtojas Andrius Rimiškis, taip pat dainuos Merūnas. Šalia jo suksis balerina. Vudis, Baggy B, Rūlė – jie taip pat dainomis sveikins naujuosius keliautojus į žvaigždes.

Dar viena atidarymo staigmena - kartu su dalyviais scenoje pasirodys ir žvaigždžių vadybininkas Marius Berenis Tru. Jis kartu su Merūnu, Vudžiu, Grūdu ir kitais buvusiais realybės šou dalyviais atliks praeitų metų hitą „Kol vienas už visus“. Tiesioginio „Kelio į žvaigždes3“ atidarymo tiesioginės transliacijos per LNK pradžia – 19. 05 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją