„Kiekviena save gerbianti televizija sezoną pradeda naujienų laidomis. Joms ir šiemet Lietuvos televizijoje bus skiriamas didžiausias dėmesys“, - aiškią televizijos poziciją išdėstė „Panoramos“ vedėja Rita Miliūtė, kartu su kolega Marium Žiedu paskelbusi LTV naujojo sezono pradžią.

Susirinkusius vakaro svečius apie dvi su puse valandos rudens sezono naujienomis džiaugtis kvietė ne tik būsimų laidų vedėjai, bet ir muzikinės padangės šviesuliai: lolitiškosios „Mokinukės“, būsimoji mamytė Rūta Ščiogolevaitė, pašėlę „Biplan“ vyrukai, energingasis Edmundas Kučinskas, elegantiškoji Janina Miščiukaitė, praėjusio sezono LTV pasididžiavimas – dainininkas Mantas.

„Maniau, kad Lietuvos televizija visus pinigus atidavė man, tačiau klydau, kadangi jie gali surengti tokią puikią šventę tokioje įspūdingoje studijoje“, - subtiliai pašmaikštaudamas liaupsių naujajai studijai negailėjo Mantas.

Poros valandų trukmės koncertą stebėjo keli šimtai kviestinių svečių, tarp kurių buvo kadenciją baigęs prezidentas Algirdas Brazauskas su žmona Kristina, krašto apsaugos ministras Juozas Olekas, žemės ūkio ministrė Kazimira Prunskienė, švietimo ir mokslo ministrė Roma Žakaitienė su vyru Viktoru, Kauno meras Andrius Kupčinskas su žmona Jurgita ir nemažai kitų politikų.

Tarp televizijos žiūrovams puikiai pažįstamų ekrano žvaigždžių salėje įsitaisė ir Konstitucinio teismo pirmininkas Egidijus Kūris su žmona Audrone, istorikas Alfredas Bumblauskas, režisierė Galina Dauguvietytė, dizaineris Juozas Statkevičius, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vladas Garastas su žmona Irena, tenoras Virgilijus Noreika su žmona Loreta ir dar kelios dešimtys Lietuvos elito atstovų.

Diskusijų laidos „TV forumas“, kurioje dažniausiai aptarinėjamos politinės aktualijos, vedėjas Edmundas Jakilaitis nebe pirmą sezoną skaičiuojantį projektą juokaudamas prilygino vaikų darželiui, tuo tarpu naujas LTV veidas Inga Valinskienė savo „Klasėje“ žadėjo nebūti labai griežta auklėdama „mokinukus“.

„Atostogos yra ponų išsigalvojimas“, - nedvejodamas išrėžė LTV laidų vedėjas ir prodiuseris Andrius Tapinas, po intensyvaus praėjusio sezono taip ir nespėjęs atsipūsti. Nenuilstančio kolegos pareiškimo nustebinta gyvenimo būdo žurnalo „Stilius“ vedėja Violeta Baublienė nebuvo tokia kategoriška ir pristatydama naująjį televizijos tinklelį priminė, kad bene pati stilingiausia televizijos laida nuo rudens bus transliuojama šeštadienio vakarais.

Pagyrų kolegoms ir savo naujajai laidai „Reikia pakalbėti“ negailėjo iškalbingasis režisierius Vytenis Pauliukaitis, nuo rudens pokalbių laidoje pasirodysiantis kartu su žurnaliste Beata Nicholson. Savo iškalbumu ir charizma nuo jo stengėsi neatsilikti ir „Šokių dešimtuko“ vedėjai Laura Imbrasienė bei Rolandas Vilkončius.

Kiekvieną darbo dienos rytą su žiūrovais sveikintis pažadėjo 20-metį švenčiančio „Labo ryto“ vedėjai Živilė Vaškytė ir Ignas Krupavičius, o kiekvieną pavakarę namo grįžusius žiūrovus sveikinimu „Labas vakaras“ ketina pasitikti Lavija Šurnaitė ir Audrius Giržadas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)