Pirmojoje laidoje improvizacijoms pasidavė dainininkai Andrius Rimiškis ir Jurgis Didžiulis, humoristas Raimundas Šilanskas ir aktorė Aušra Šukytė. Visi jie pateko į itin neįprastas situacijas, bet ne tik originaliai išsisuko ir iki ašarų prajuokino žiūrovus salėje, o ir čia pat scenoje sužinojo neįtikėtinų savo gyvenimo faktų!

Dainininkas A. Rimiškis „Ačiū Dievui, atėjai” laidoje tapo romėnu ir per audienciją pas imperatorių domėjosi neseniai pasibaigusio mūšio detalėmis, nukirsta priešo galva bei keista kario dovana – akmeniu.

„Tuomet netikėtai pasirodė besilaukianti mergina. Ją Andrius apkabino, glostė ir bučiavo jos pilvuką. Jis viešai visiems pareiškė, kad kūdikis šios moters įsčiose yra jo”, – scenarijuose nenumatytais siužetų vingiais stebisi V. Sinkevičius.

Laidos kūrėjai žada, kad staigmenų nestigs ir scenose, kuriose improvizavo R. Šilanskas, J. Didžiulis ir A. Štukytė. Jiems teko įsijausti į chirurgo, verslininko ir neįprastų treniruoklių pardavėjo vaidmenis.

„Ačiū Dievui, atėjai” su K. Kazlauskaite, E. Sipavičiumi, A. Vinokuru ir keturiomis improvizuojančiomis žvaigždėmis – jau šį šeštadienį, 19.05 val. per TV3!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją