Merūnui įteikta „NML. Čempionų taurės“ nugalėtojo skulptūrėlė ir 10 tūkstančių litų prizas grynaisiais.

Ingai Jankauskaitei ir Česlovui Gabaliui atiteko garbingoji antra vieta ir 5 tūkstančių litų prizas.

„NML. Čempionų taurė“ buvo suburta iš garsiausių LNK muzikinių projektų nugalėtojų. Čia varžybas pradėjo „Žvaigždžių duetų“ auksinio mikrofono laimėtoja Renatos Ražanauskienės ir Deivio pora, sidabrinio mikrofono savininkai Inga Jankauskaitė ir Česlovas Gabalis, „Kelio į žvaigždes 1“ nugalėtojas Andrius Rimiškis, „Kelio į žvaigždes 2“ nugalėtojas Merūnas, NML laimėtojai „Ventukai“ bei pats NML komisaras Algis.

Keturis su puse sezono gyvavusi Nacionalinė muzikos lyga šiuo čempionų turnyru atsisveikino su LNK žiūrovais. „Per tuos ketverius metus čia grojo tik geri ir dar geresni muzikantai. Visus sezonus NML išlaikė pagrindinį principą – visi dainininkai dainavo tik gyvai. Čia niekas nežiopčiojo“, - atsisveikindamas su lyga, sakė jos komisaras Algis Ramanauskas. NML dalyvavo kelios dešimtys garsiausių Lietuvos dainininkų, o nugalėtojais yra tapę Žilvinas Žvagulis, Vilija, „Jungėnai“, „Ventukai“, Radži.

Ketverius metus NML komisaro pareigas ėjęs Algis Ramanauskas nuo naujojo sezono per LNK ves pokalbių laidą „Le Broniaus šou“.

Sekmadieniais bus transliuojama nauja muzikinė laida – dainininko Deivio vedama „Solo su orkestru“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją