„Tai bus įspūdingas šou, kurio nebus įmanoma pamatyti ir išgirsti niekur kitur – tik per TV3. Televizijos kruiziniame laive, kuriame ypatingų svečių teisėmis plauks kiekvienas prie smagios kompanijos prisijungęs žiūrovas, specialiai sezono pristatymui sukurtais muzikiniais pasirodymais stebins įžengti į eterį pasiruošę naujokai ir TV senbuviai. O šio nepakartojamo kruizo šturmanė, rodysianti kelią į naująjį TV3 tinklelį, bus nepakartojamoji Kristina Kazlauskaitė. Beje, ji ne tik kalbins kitas žvaigždes, bet ir pati surengs tikrą retro stiliaus šou”, – pasakoja renginio režisierė Rasa Micachienė.

Pasak pranešimo spaudai, naujasis TV3 atradimas – naujosios laidos „Paparacai.LT” vedėja Aistė Paškevičiūtė sezono pristatyme šoks su grupės „69 Danguje” merginomis. Saldžioji TV3 porelė Violeta Riaubiškytė ir Vilius Tarasovas persikels į legendinį „Titaniką” ir užliūliuos saldžia balade, iš kurios tarsi iš saldaus sapno pažadins pagausėjusi „Puikiojo šou” komanda – kandieji SaŠa, Vitalijus Cololo, Mindaugas Sėjūnas ir Džiugas Siaurusaitis.

Jie sukels tikrą audrą su meilės dainų parodija. Sudaužytas širdis TV3 eteryje gydysiančios Renata Ražanauskienė, Eglė Jackaitė ir Skaiva Jasevičiūtė jausmus virpins itin moteriška daina, dozę humoro įpūs žvaigždė, kuriai viskas „Dzin”, – Asta Baukutė ir „Dangaus 2” dalyvis Soliaris. Nuotaikingu pasirodymu nustebins dvi šarmingos „Superpenketukui” vadovausiančios damos Lidija Rasutis ir Rita Dapkutė, o joms su savo naujutėlaite daina asistuos naujojo TV3 sezono hito „Ačiū Dievui, atėjai” vedėjas Egidijus Sipavičius. Neseniai dainingai penkmečio jubiliejų atšventusi „TV pagalbos” komanda dainuos kartu su Europos vyrų krepšinio čempionato himną sukūrusiais „Kastanedos” vyrukais. Kruizinę programą pasaldins populiariausi atlikėjai: Alanas Chošnau, „Delfinai”, „InCulto” ir Andrius Rimiškis, „Mango”, „YVA”, „Žuvėdros” šokėjai ir kitos muzikos ir šokių pasaulio žvaigždės.

„Na o didžiausia sezono pristatymo intriga bus specialiai šiai progai sukurtas TV3 žvaigždžių paslaptis kedensiantis miniserialas, kuriame sekimo darbams vadovaus vyras juodais drabužiais naujasis „TV detektyvas” Saulius Siparis. Išgirsime ilgakojų gražuolių aikčiojimų iš baimės, pro rakto skylutę stebėsime mylimuosius, dalyvausime derybose dėl pusės milijono ir, be abejo, daug juoksimės”, – žada TV3 sezono pristatymo režisierė.

Kruizinis TV3 naujojo sezono laineris išplaukia jau rugpjūčio 26 dieną, sekmadienį 19.05 val.!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją